Civic ES7 Hararet göstergesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan osman006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Hasan avcı
Aracınız
Civic ES7 2004
Hocam Ect sensörünüz orjinal mi?
Yan sanayi takılı ise yanlış gösteriyor olabilir. Orjinal veya çıkma takmak gerekiyor.
Diğer etkenler için soğutma sistemi kontrol edilebilir. Dijital ısı anlık takip etmeli.

Ect sensörü orjinal üst kapak yapıldı devirdaim triger termostat ve
Hortumlar degişti.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Ect sensörü orjinal üst kapak yapıldı devirdaim triger termostat ve
Hortumlar degişti.
O zaman su devirdaimi yavaş seyrediyor. Veya bir yerde daralma var. Suyun rahat hareket etmesini engelliyor olabilir. Radyatörtün içi nasıl acaba? Fan müşürü?

Ad Soyad
Hasan avcı
Aracınız
Civic ES7 2004
Fan müşürü degişti orjinal değil ama. su akişi normal diyor ustalar.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Fan müşürü degişti orjinal değil ama. su akişi normal diyor ustalar.
Ne testi yaptılar da normal diyorlar?
Ecuya bağlanacak hararet göstergesi açacak. Rölantide takip edecek. Fan kaç derecede açıyor bakacak. Fandan sonra kaç derece düşüyor ona bakacak. Hortum sertliklerini kontrol edecek. Sonra yola çıkıp normal 110'da ısı kaç derece seyrediyor bakacak. Ardından rampa çıkışı hararet nasıl hareket ediyor kontrol edecek.

- Fan 96-97 derecede açar. Sonra 93 dereceye düşer. 110 sabit hızda bu havada 86-88 geçmemesi gerekiyor. Rampada ise hararet yavaş yavaş artmalı fan çalıştığında ısı düşmelidir. Motor soğuk iken su azalması var mı kontrol edilir.

Ad Soyad
Hasan avcı
Aracınız
Civic ES7 2004
Ne testi yaptılar da normal diyorlar?
Ecuya bağlanacak hararet göstergesi açacak. Rölantide takip edecek. Fan kaç derecede açıyor bakacak. Fandan sonra kaç derece düşüyor ona bakacak. Hortum sertliklerini kontrol edecek. Sonra yola çıkıp normal 110'da ısı kaç derece seyrediyor bakacak. Ardından rampa çıkışı hararet nasıl hareket ediyor kontrol edecek.

- Fan 96-97 derecede açar. Sonra 93 dereceye düşer. 110 sabit hızda bu havada 86-88 geçmemesi gerekiyor. Rampada ise hararet yavaş yavaş artmalı fan çalıştığında ısı düşmelidir. Motor soğuk iken su azalması var mı kontrol edilir.
Ecuya bağlandı rolantide 97 derecede açti giderken denenmedi. Rampada hararet oynamıyor..

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Ecuya bağlandı rolantide 97 derecede açti giderken denenmedi. Rampada hararet oynamıyor..
Derece 100'ü geçmediği sürece hararet gösterge çubuğu hareret simgesini katiyyen üstüne gelmemeli.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Gösterge testi yaptığımda hararet göstergesi assagiya inmeyip takılı kalıyor.ben göstergeden diyorum ama tamda bilmiyorum ustam
Eğer ECU doğru gösteriyor. Kadran yanlış gösteriyor ise kadranda problem olabilir.

Geri