Teşekkürler.Aracın şarj ı anlık olarak kesiliyor demektir bu. Alternatör ve regülatör bağlantılarını kontrol ettirin.
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkürler.Aracın şarj ı anlık olarak kesiliyor demektir bu. Alternatör ve regülatör bağlantılarını kontrol ettirin.
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için. En kısa sürede göstereceğim.hocam aynı sorun benim başıma iki kere geldi ilkinde alternatör kömürü bitmiş dendi hallettiler daha sonra tekrar geldi ve kömür değiştiğinde altenatör konjektörün de değişmesi gerektiğini başka bir ustadan öğrendim . daha sonra kömürü ve konjektörü değiştirdim ve su an sorunsuz en kısa zamanda sanayiye gidin yolda bırakır.
Bunun için sarj dinamosunun sökülmesi gerekiyor değil mi?arıza konjektor de gibi görünüyor ,
FC5_ELEGANCE
Bunun için sarj dinamosunun sökülmesi gerekiyor değil mi?
Ek bilgi olarak oksijen sensörümde yüksek voltaj arızası veriyordu. bununla ilgisi olabilir mi? Çünkü oksijen sensörünüde değiştirecektim.evet
FC5_ELEGANCE
önce şarj dinamosu ,kömürleri ve konjektoru bi kontrol ettirin ,kaynağından başlayın yani sonrasında olacağını zannetmiyorum ama olursa da diğer yerlere yonelirsiniz ,Ek bilgi olarak oksijen sensörümde yüksek voltaj arızası veriyordu. bununla ilgisi olabilir mi? Çünkü oksijen sensörünüde değiştirecektim.