Herkese tekrar selam, bahsi geçen konuyu çözdük. 18 Haziran'da subap ayarı yapalım dedik, 16 subaptan sadece 2 tanesi hafif bozuktu, 2 tanesine sentil zor giriyordu, emme birinci gözde 1 adet, emme dördüncü gözde 1 adet, ( emme ve egzoz subapları 20 ye ayarlıydı, öylede bıraktık).
Ekli dosyayı görüntüle 260055bu işlemden sonra boğaz kelebeğini yerinden sökmeden diş fırçası yardımıyla temizledik, baya kirliydi, adaptasyonunu cihazla yaptık işlemi tamamladık. 3 gündür kullanıyorum, yukarıda bahsettiğim sorunum yok artık. Can alıcı bir şey daha var; hava filtresinin üst kabının girdiği yerden, hafif toz alma durumu var boğaz kelebeğine , ben buraya bir kelepçe koydum, orjinalde kabı oraya geçirip bırakıyorsun, gözlemledim o boruda tozlanma oluyordu, iç içe giren kısımda hafif serbestlik oluyordu, hava filtresinden önce toz alımını engellemiş oldum. Resimde gözüken o boruya taktım kelepçeyi, ve eminim ki hiçbir fd 6 da orada kelepçe görme şansınız olamaz. Uzun oldu biraz, bilgilendirici olsun istedim, herkese teşekkür ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 260057