Herkese merhabalar.
2014 Honda Civic Hatchback i-Dtec Sport aracımı yeni aldım ve foruma da az önce üye oldum.
2014 Honda Civic Hatchback i-Dtec Sport aracımı yeni aldım ve foruma da az önce üye oldum.
Foruma hoşgeldiniz. Yüksek torkun tadını çıkarın. Hayırlı olsunHerkese merhabalar.
[MENTION=5203]nokiac[/MENTION] 7 sene (2006da sıfır almıştım) dizel corolla kullandım. Bana tek masrafı devirdaim pompası oldu.[MENTION=7519]ILKER GÜLER[/MENTION] foruma hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. İnşaAllah Kazasız, belasız kullanırsınız. Sizin deneyiminizin tam tersini macera gibi ben de yaşamıştımfarklı bir markadan benzinli&LPG'li ilk aracımı alacakken babamın ısrarla dizel al diye tutturması üzerine araçlarımızın Japon kardeşi olan yamuk H harfi
amblemini taşıyan, alt takımından aküsüne, sıfır tekerleğinden turbo ve intercolüne kadar yenilediğim, hararetten sonra sanayicilerle arkadaşlık kurdurup aylık memur masrafı açtıran, ömrümün ömür törpüsü dizel diye maaşımı sarsan, az yakar çok kaçar lafına aldanıp, beni maddiyat sıkıntısına sokan dizel için şiir bile yazacaktım
neyse sattım kurtuldum babam dedi yine dizel alalım. Aman aman bi daha bulaşmak mı
Hamdolsun Honda Civic aldım. Sanayicilerle bakımdan bakıma görüşüyoruz artık.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.