Arkadaşlar merhaba. Aracım için en pratik ve en iyi sonucu alabileceğim hızlı cila önerirmisiniz. Ben iki cila arasında kaldım
1) Megalars
2) Turtle Wax
Kullananların ve bilgisi olanların tavsiyesini bekliyorum. Fiyatı önemli değil.
Civic Hb SPORT Plus 182bg
Ne amaçla kullanacaksın biraz parlaklik mi istiyorsun yoksa glaze(derinlik efektli parlaklik) mi?
Ne siklikla yenileyebilirsin ayda 1 mi 3 ayda 1 mi?
İs hayatindan ne kadar detailinge firsat bulabiliyorsun?
Yagmur kaydiricilik etkisi ne seviyede olmali ?
Arkadas auto finesse gliss onermis ama finale modeli daha guzel parlaklik verir.
Biraz parlak ve uzun suren yagmur kaydiricilik icin gtechniq c2v3
Daha parlak orta kalicilik icin menzerna endless shine, beyazsa arac finishkare 1000p, siyahsa fusso coat soft99 koyu renk
Asiri parlaklik siyahsa poorboys black hole, beyazsa Poorboys white diamond, genel icin auto finasse finale.
Amac seramikse ucuz yonden mr. Fix aliexpressten alinabilir, turkiyeden nasiol zr53, yurt disi kaliteli ise kesinlikle 3m paint coating.
Kaliteli markalar ariyorsan gtechniq,gyeon, scholl, auto finasse, 3m, 3d hd, valet, koch chemie gibi bir suru firma var bence bolunmus urun alip uygula aracina bende eskiden cok vakit ayirmayi severdim turk urunu yabanci meguiars sonax derken zamanla daha az zaman ayirip uzun surebilenlere yoneldim. Basta parlaklik icin ugrasacaksin ama sonradan koruma daha onemli bunu anlayacaksin.
Ne istedigine nasil istedigine gore degisir bu liste.
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.