KTM DUKE 200 YADA 250 ABS niyetim var, bütçeyi planlarsam düşük km li bakımlı bir şey alma niyetindeyim.Motorsiklet ne düşünüyorsunuz kafanızda bişey var mı?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
KTM DUKE 200 YADA 250 ABS niyetim var, bütçeyi planlarsam düşük km li bakımlı bir şey alma niyetindeyim.Motorsiklet ne düşünüyorsunuz kafanızda bişey var mı?
balık beslemekte sabır isteyen bir hobi bence, su değerlerini kontrol etmek, sürekli bakımını yapmak bence insanı sakinleştiren bir hobi.Baya profesyonel görünüyor daha profesyoneli nasıl olabilir ki Ben de evde balık besliyorum diye hobim var sanıyorum
Evet malesef gürültü yapıyor. İlk başlarda cam balkonda yapmaya başladım ama hem gürültü hem toz olunca olmadı. Memlekette müstakil bahçeli evimiz var artık yazları orda yapıyorum. 3-5 yapıp eşe dosta hediye ediyorum. Çünkü artık yapan da çok satan da çok. Benimkisi hobi işte.gravüre bir ara sarmıştım ama apartmanda çok gürültülü oluyor komşular ile sorun yaşamaktansa vazgeçtim. bu arada baya iyi işler çıkartmışsınız elinize sağlık.
o toz beni baya zorlamıştı hanımla papaz olmadık ama yakındık. hediye etmek daha güzel, bir hatıra bırakıyorsunuz tebrik ederim.Evet malesef gürültü yapıyor. İlk başlarda cam balkonda yapmaya başladım ama hem gürültü hem toz olunca olmadı. Memlekette müstakil bahçeli evimiz var artık yazları orda yapıyorum. 3-5 yapıp eşe dosta hediye ediyorum. Çünkü artık yapan da çok satan da çok. Benimkisi hobi işte.
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
tam keyif yapmalık özendim bak şimdiBende de kahve hobisi başladı. Önceden basit french press ile kahve demelyip ara sıra içerken şu an evde tam teşekküllü minik bir starbucks cafem var.
tam keyif yapmalık özendim bak şimdi