Honda City lastik ebat seçimi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onal_cls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FD6 2011
Selamlar, aracımda fabrikasyon 185 55 16 lastikelr var. 100 kmden sonra otoyolda rüzgarla sağa sola çekme var. 205 ebat taktırıp memnun olanları okudum. Burada deneyenler var mı? Yakıtı fazla arttırır mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkese merhaba forumdan cevap gelmedi ben kendi deneyimlerimi paylaşayım. Uzun bir araştırma sonrası lastik ebatlarını büyüttüm . 205 50 16 turanza lastik taktım. Bugün fırtınalı havada rüzgarda çekme problemi bitti denecek kadar azalmıştı. Daha önce kağıt gibi oynayan araba yola tutunmaya başladı. Harici fren viraj performansı herşey gayet iyi. Yakıtta önemli bir artış yok . Lastiği bulması biraz zor oldu ama online bulunuyor

herkese merhaba forumdan cevap gelmedi ben kendi deneyimlerimi paylaşayım. Uzun bir araştırma sonrası lastik ebatlarını büyüttüm . 205 50 16 turanza lastik taktım. Bugün fırtınalı havada rüzgarda çekme problemi bitti denecek kadar azalmıştı. Daha önce kağıt gibi oynayan araba yola tutunmaya başladı. Harici fren viraj performansı herşey gayet iyi. Yakıtta önemli bir artış yok . Lastiği bulması biraz zor oldu ama online bulunuyor
Aradığınız bilgiye ulaşamayınca kendiniz tecrübe ederek sonuca ulaşmışsınız hayırlı olsun. Önceki aracımda 195 lastik ölçülerini 205'e çıkarmıştım bu ebatta daha ucuz olduğu için. 1.3 linealarda yolda gezme sorunundan çok bahsediliyordu ben 1.6'da hiçbir sıkıntıyı yaşamadım ok gibiydi..

Geri