Honda Cıvıc(2015) VS Toyota Corolla(2015)

Eline koluna sağlık abicim, güzel karşılaştırma olmuş. Devamını bekliyoruz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[sQUOTE=Regionella;53552]pardon orayı gözden kaçırmışım :)
ama good year çok daha konforlu bir lastik mesela lassa'ya göre (bence)[/QUOTE]

Oha rağmen Honda daha başarılı çıktı hocam :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim aracı satıp toyotaya geçmem gerekecek şimdi. Nede olsa 40 yaş üstü olduk. Honda gençlere hitap ediyormuş ya. Okadar da body kit , spoiler , cam üstü spoiler, kapı altı laser, kırmızı logo, kırmızı direksiyon logosu, cam rüzgarlığı vs masrafları yaptık, hepsi boşa gitmiş :)
Not: bence toyota hiçbiryaşa hitap etmiyor ya neyse. İleri yaşlarda düşenebileceğim araç ancak volvo'dur. :)

Benim aracı satıp toyotaya geçmem gerekecek şimdi. Nede olsa 40 yaş üstü olduk. Honda gençlere hitap ediyormuş ya. Okadar da body kit , spoiler , cam üstü spoiler, kapı altı laser, kırmızı logo, kırmızı direksiyon logosu, cam rüzgarlığı vs masrafları yaptık, hepsi boşa gitmiş :)
Not: bence toyota hiçbiryaşa hitap etmiyor ya neyse. İleri yaşlarda düşenebileceğim araç ancak volvo'dur. :)

abi sen bizden gençsin aynen devam :) bu arada volvo candır :D

Bakın genç ve genç kalanlar yazıyor abi orada [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birkaç sene daha "genç olanlar" kısmına girerim, bi 10 sene filanda "genç kalanlar" la idare ederiz artık :)

Geri