honda civic 2018 eksiklikler

honda civic 2018 eksiklikler

merhaba arkadaşlar 4 aydır kullandığım honda civic executive dizel(full oluyor) aracımda full bir araç olmasına rağmen tespit ettiğim bazı eksiklikleri sizinle paylaşmak istedim full bir araç alıp istesenizde bunlara sahip olamamanız gayet tuhaf geldi bana.Araç sürüş olarak tatmin edici ama eksiklikler üzücü.Umarım bu aracı alacak arkadaşlara bir nebze katkım olmuştur.İşte eksiklikler;
1.karartılmış arka camlar
2.elektrikli ayarlanabilir koltuk
3.kablosuz şarj
4.yolcu tarafı emniyet kemeri uyarısı
5.kendiliğinden kararan dikiz aynası(bu ilginç)
6.ayak sensörlü bagaj açma
7.arka yolcular için klima ızgarası
8.şerit takip sistemi
9.ön araç takip sistemi
10.hangi tekerin patladığını söylememesi
11.kumandadan bagajın açılması ama kapağın yükselmemesi
12.yan aynaların kumandadan kapatılamaması
13.ambiyans aydınlatma(serviste 2500 tl)
14.soğutmalı torpido
15.arka koltuk ısıtma
16.yedek lastik

Belki biliyorsunuzdur. Fb7 aracımı satıp SUV a terfi (?) etmiştim.
Fb7 civic im premium donanım idi. Ama şimdiki executive de söylediğiniz eksiklikleri görünce üzüldüm. 2018 model full araçta olmaması gereken şeyler bunlar.
Bütçem yetmediği için Hyundai Tucson model aracın baz donanımını aldım. Ama baz model Tucson da bile sizin listenin birçoğu var. Karartılmış arka cam, hem on hem de aria yolcular için emniyet kemeri uyarısı, kararan iç dikiz aynası, arka yolcu için klima difizörü, 4 lastik için basınç değeri gösterme, soğutmalı torpido. Bir de tam boy Stepne diyeceğim ama bende lpg olmadığından bunu fazlalık olarak sayamam.
Araç türleri farklı olsa da full civic in bu eksiklikleri hoş değil. Bazı donanımlar için Honda ekstra ücret isterken bazıları için ise paranızla bile sahip olunması mümkün değil. Fb7 için kararan dikiz aynasına 2013 yılında 750 tl fark istenmişti. Takan yoktur herhalde

Honda nın acilen Türkiye bacağında iyileştirmeler yapması gerek olduğunu düşünüyorum. Hele ki göçük skandalı hala unutulmamışken.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Aracınız
Belki biliyorsunuzdur. Fb7 aracımı satıp SUV a terfi (?) etmiştim.
Fb7 civic im premium donanım idi. Ama şimdiki executive de söylediğiniz eksiklikleri görünce üzüldüm. 2018 model full araçta olmaması gereken şeyler bunlar.
Bütçem yetmediği için Hyundai Tucson model aracın baz donanımını aldım. Ama baz model Tucson da bile sizin listenin birçoğu var. Karartılmış arka cam, hem on hem de aria yolcular için emniyet kemeri uyarısı, kararan iç dikiz aynası, arka yolcu için klima difizörü, 4 lastik için basınç değeri gösterme, soğutmalı torpido. Bir de tam boy Stepne diyeceğim ama bende lpg olmadığından bunu fazlalık olarak sayamam.
Araç türleri farklı olsa da full civic in bu eksiklikleri hoş değil. Bazı donanımlar için Honda ekstra ücret isterken bazıları için ise paranızla bile sahip olunması mümkün değil. Fb7 için kararan dikiz aynasına 2013 yılında 750 tl fark istenmişti. Takan yoktur herhalde

Honda nın acilen Türkiye bacağında iyileştirmeler yapması gerek olduğunu düşünüyorum. Hele ki göçük skandalı hala unutulmamışken.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Evet Honda donanım konusunda ilginç bir marka... koltuk ısıtma var ama kararan ayna yok. Sunroof var ama arkada koyu camlar yok... garip...

Aracınız
Donanım ve kalite maalesef aracın satılacağı ülkelere göre değişken. Bir süredir Cezayir de yaşıyorum, Fransa, İtalya, Kamerun gibi ülkeleri gördüm. Temmuzda aldığın Rs öncesi aracım Ford focus idi. Buradaki focus lar ile bariz farklar vardı. Hadi Ford alman. Symbol reno'nun. Fransız sömürgesi Cezayir de ki bu marka araçlar ile Türkiye deki Symboller arasında açık, Fransa ile Turkıye dekiler arasında apaçık farklar var. Maalesef Türkiyenin vergi ve ekonomik güç farkı. Parça birleştirerek üretmekten, ne zaman kendi markalarımizi dünya piyasasına kabullendirir, söz sahibi oluruz o zaman eksikliklere karşı çıkabiliriz. İsteklerde haksız olmasakta, üretici ve tüketici için 'ne kadar ekmek o kadar köfte' ye gidiyor iş. :(

ANE-LX2 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri