lieblich
0
- Aracınız
Güzel anlatım olmuş, emeğinize sağlık. Konuya dahil olan ve fikrini sunan arkadaşlara da teşekkürler. 2016 kasasını bende sabırsızlıkla bekleyip satın alacaklardan biri olacaktım. Fakat avrupadaki fiyat listesini gözden geçirdiğimde, en düşük fiyat 18500 dolar gibi bir rakamdan bahsediliyor. Türkiye'ye girişi %45 OTV ve %18 KDV eklendiğinde; 30.000 dolara tekabul ediyor. Hesabımda bir yanlışlık varsa düzeltin lütfen. Ben böyle bir hesap yaptığımda en düşük fiyat 90.000 TL'den başladığını ön görüp FB/FD7 adı neyse bu kasaya abone oldum
Yeni kasanın iç dizaynı çok hoş, düğmeler çokta uzakta kalmamış gösterge ekranı küçültülmüş ve yolcuyuda özel kılan bir atmosfer oluşturulmuş. En beğendiğim dizayn ı ise, VW CC'yi andıran arka kısım olmuş. Hem sportif hemde oldukça lüks ve zengin bir görünüm katmış. Ama bu lüks ve sportif aracın Türkiye'dek satış fiyatlarının yüksek olacağı kanısındayım. Artık Honda Civic sahibi olmak için daha çok çalışmamış istenmiş gibi
Yeni kasanın iç dizaynı çok hoş, düğmeler çokta uzakta kalmamış gösterge ekranı küçültülmüş ve yolcuyuda özel kılan bir atmosfer oluşturulmuş. En beğendiğim dizayn ı ise, VW CC'yi andıran arka kısım olmuş. Hem sportif hemde oldukça lüks ve zengin bir görünüm katmış. Ama bu lüks ve sportif aracın Türkiye'dek satış fiyatlarının yüksek olacağı kanısındayım. Artık Honda Civic sahibi olmak için daha çok çalışmamış istenmiş gibi