Arkadaşlar araç 2016 fb7. Aracı aldığımda cam ve ayna modülü takılıydı. Serviste takılmış. Sorun yoktu fakat sonradan şoför camı kaldırıp indirirken otomatik değil kısa kısa çalışıyor. Bir çözümü var mı?
Yanıp sönen kırmızı ışıktan bahsediyorsunuz sanırım. O ışık immobilser ışığı. Siz o modülü takmadan önce de yanıyordu zaten. Siz yeni farketmişsiniz sanırım.Herkese Selamlar.
2018 Civic Eco Executive aracıma N11 üzerinden 160 TL ye ayna katlama cam açma kapama modülünü aldım ve kapı döşemesini sökmeden uyguladım.
Taktığımdan 5 - 6 gün sonra aynaları katlamaz oldu ve göstergede kırmızı ışık uyarısı yanıp sönüyor aracı kilitledikten ve gösterge ışıkları karardıktan sonra yanıyor kırmızı ışık.
Kırmızı ışık güvenlik hatası olduğunda yanıyor bildiğim kadarıyla ama bu taktığım soketten mi yoksa başka birşeyden mi ?
servise soket taktım desem hemen onun üzerine atacaklar sorunu biliyorum da.
Ne tavsiye edersiniz düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim ?Bu durumu yaşayan oldu mu hiç ?
Yanıp sönen kırmızı ışıktan bahsediyorsunuz sanırım. O ışık immobilser ışığı. Siz o modülü takmadan önce de yanıyordu zaten. Siz yeni farketmişsiniz sanırım.
Lenovo K53a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar bende 2013 model civic var. Ayna modülü taktirabilir miyim?
SM-J730F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.