Universal olanlar oyle olabilir ama fb7 ile uyumlu olanlarda öyle bir sorun olacağını sanmıyorum, biri kapanınca beklemeden diğerine geçiyor çünkü gözle gördük
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Forum olarak öncelik amacımız mukayese etmek, tartışmak,hemfikir olmak ve uygulamak.tabiki haklı haksızı aramak değil.önerileriniz için teşekkür ediyorum. yorumunuz biraz keskinlik taşıdığı için açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi. Şimdi sizin önerileriniz dikkate alarak şöyle yapacağım.walla hocam kizacak birsey yok benim herhngi bi kazancim yada zararim da yok ben sadece yardimci olmak icin yazdim bildigim bir seyi @Can arkadasim bekleme o sekilde degil zaten cam kapaninca gozle gorunen hemen digerine geciyo ama zamanlamasi oyle zaten gozle farkedemezsin kullanin insallah bir problem yasamazsiniz yasamanizi istemem de zaten yasamamaniz icin basima gelen bir seyi yazdm bu tek tek kapanma muhabbeti sadece civiclerde degil sonradan takilan her cam kaldrma modulu bu sekilde takanlarda problem yasandgni kendim de dahil olmak uzere gordm ne diyim benden uyarmasi bi arastirin forumlardan yinede problem yok diyolarsa kullanin ne diyim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum olarak öncelik amacımız mukayese etmek, tartışmak,hemfikir olmak ve uygulamak.tabiki haklı haksızı aramak değil.önerileriniz için teşekkür ediyorum. yorumunuz biraz keskinlik taşıdığı için açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi. Şimdi sizin önerileriniz dikkate alarak şöyle yapacağım.
Dün (24.06.2015 mersinden ) [MENTION=1096]tekin[/MENTION] abimin bana yolladığı cam kaldırma modulü (cyclone) muhtemelen yarın elimde olacak
montaj yaptıktan sonra yani bir cam kapanmasından sonra,ne kadar sürede elektriği kesip kesmediğine bakacağım. ölçü aleti ve oto kontrol kalemi ile, eğer sizin de dediğiniz gibi cam kapandıktan 10 sn kadar sonra hala enerji varsa hatta yorumlarınızda haklısınız motora zarar verebilir ki bu olağandaır.BUNU TEST EDECEĞİM.
SONUCU YİNE BURADAN YAZACAĞIM. Saygılar