Honda civic fc5 2020 model park sensörü hakkında

Ad Soyad
fatih hançer
Aracınız
Civic FC5 2020
Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler aranıza yeni katıldım.1 ay önce fc5 kasa aldım park sensörlerinde bir sorun yoktu yakın zamanda ekranda aşağıda paylaştığım uyarıyı aldım ve park sensörü yeşil ışığı yanıp sönüyor bunu her zaman yapmıyor bazen düzeliyor sorun neyden kaynaklı olabilir desteğinizi rica ediyorum.Honda marmara yetkili servise sorduğumda algılayıcı özelliği çok yüksek nesne yaklaştığında veriyordur bu uyarıyı dedi ama bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.Özel servise gittim düzğün çalıştığında tek tek sensörleri kapatıp kontrol edin hangisinde sorun varsa ya bozuk ya da temassızlık var dedi

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-06-05 saat 11.23.17_d843d6c3.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-05 saat 11.23.17_d843d6c3.jpg
    96.2 KB · Görüntüleme: 21
Ad Soyad
KRVN
Aracınız
Civic FK7 HB 2020
Merhaba, park sensörlerinden birisinde hata var. Gerçi sizin aracınız sedan hangisi olduğunu gostermesi lazım. Araç garantide ise yetkili servise gidip durumu anlatın kontrol etsinler. Garantiden de yaptırabilirsiniz belki ne olduğunu söylerler.

Ad Soyad
fatih hançer
Aracınız
Civic FC5 2020
Çok teşekkür ederim aldığımda garanti dışı olmuştu.8 sensöründe üzerine dokundum ses ve titreşim geliyor sadece ön tarafta bir tanesinde çok az sanki ses ve titreşim ondan şüphelendim

Geri