Solmuş stopları nasıl parlata biliriz ve ya daha güzel nasıl gösterebiliriz var mı fikri olan ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Solmuş stopları nasıl parlata biliriz ve ya daha güzel nasıl gösterebiliriz var mı fikri olan ?
Fara film yapmak için hangi malzemeler lazım ve nasıl yapılıyor hocam @w0lkanİnce Su zımparası yardımıyla solmuş katman kaldırılıp devamında pasta cila yapılarak parlatılır. İnternette bu iş için hazır kitler var. En son da en açık tonda far filmi yaparsanız güzel bir görüntü alırsınız. Film olduğu için de ilerleyen zamanlarda solma stopta yada far camında değil filmde olur. Söküp yenisini yaparsınız hem daha ucuz hem daha zahmetsiz . Ben ön farlarıma yaptım görüntü olarak ta daha iyi oldu.
iPhone cihazından gönderildi.
Fara film yapmak için hangi malzemeler lazım ve nasıl yapılıyor hocam @w0lkan
Benim sol far deforme duruyordu zımpara yaptım makinam olmadığı için elimle yedirdim fara cilayi fakat zamanla bitiyor tekrar cila sürüyorum fara filmi sormuştum zor mu hocam filmi detaylı anlatirmisiniz nasıl hangi malzemeyle cekelimİnce su zımparasıyla bol su sıkarak zımpara yapılıyor , sonrasında da pasta cila ile parlatılıyor. Üzerine de far filmi kaplanıyor ben seffaf değil de 1 ton koyu tercih etmiştim muayenede de sorun olmadı. Kendiniz de uğraşabilirsiniz dışarıda da yaptırabilirsiniz.
iPhone cihazından gönderildi.
Benim sol far deforme duruyordu zımpara yaptım makinam olmadığı için elimle yedirdim fara cilayi fakat zamanla bitiyor tekrar cila sürüyorum fara filmi sormuştum zor mu hocam filmi detaylı anlatirmisiniz nasıl hangi malzemeyle cekelim