Civic FE1 Honda civic fe 1 V kayış

Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FB7 2012
Herkese iyi forumlar 2022 model fe civic araç kullanıcıyım. Aracımın motor bölümü temizliği yaparken araç v kayışının sanırım ek dikiş yerinin iplerinin fotoğrafta olduğu gibi gördüm. Ek yeri olduğunu düşündüğüm için bir tık endişe yaptım aracım daha 10 bin km de bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır acaba

Ekli dosyalar

• IMG_8859.png
    IMG_8859.png
    972.6 KB · Görüntüleme: 30

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Herkese iyi forumlar 2022 model fe civic araç kullanıcıyım. Aracımın motor bölümü temizliği yaparken araç v kayışının sanırım ek dikiş yerinin iplerinin fotoğrafta olduğu gibi gördüm. Ek yeri olduğunu düşündüğüm için bir tık endişe yaptım aracım daha 10 bin km de bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır acaba
Normal bir durum. Endişe etmenize gerek yok. Dikişlerde bir parçalanma, ayrılma olmadığı sürece problem yok.

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Sağolun hocam iplerde ufak kopmalar dağılmalar var ama dediğiniz gibi normal sanırım
Resme göre baktığımda herhangi ciddi bir olumsuzluk göremedim. İçinizde şüphe varsa servise garanti kapsamında baktırabilirsiniz.

Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FB7 2012
Resme göre baktığımda herhangi ciddi bir olumsuzluk göremedim. İçinizde şüphe varsa servise garanti kapsamında baktırabilirsiniz.
Doğrudur hocam ciddi bir durum yok gibi sadece iplerde pürçeklenme denir ya o şekilde dikiş fazlası ipler var gibi iplerde komple bir açılma yok şuanda

Geri