- Ad Soyad
- Ahmet Ayhan
- Aracınız
- Civic FB7 2012
Değerli arkadaşlar fotoğrafları eklemiş olduğum fe kasa civiclerde plaka alt kısmında bulunan Intercooler radyatörü görüntüleri cidden can sıkıcı durumda. Aynı durum benim aracımda da mevcut ve aracım daha 15 bin km de. Görsellerini paylaştığım araçlarında km değerleri birbirine çok yakın sayılır. Malum Intercoolerın konumlandırıldığı yer itibari ile bu bence berbat olan görüntü çok ciddi göze çarpıyor. İnsan düşünmeden edemiyor Japon tasarımcılar bu konuda önlem alamazmıydı bu Fc5 turbolu araçlarda bu kadar net belli değil sebebi ise Intercooler daha altta ve içerde oluşu. Fe kasalarda ise ilk bakışta çok net belli oluyor. Şehir içi kullanımlardan ziyade uzun yol yapan araçlarda bu durum daha fazla sanırım sıçrayan taşlar böcekler vs gibi nedenlerden ötürü. Bir de bu intercoolerın yapısı itibari ile en ufak darbeye karşı dayanıksızlığı da beni düşündürüyor. Hani araçlar 100 bin km yolu aşar derim ki yol yapmış olması normal 6-7 bin km yol yapmış araçlarda dahi bu durumu gördüm. Benim araçta hiç bir durum yoktu kısa mesafe sayılacak 400-500 km bir yolculuk sonunda sinek vs aracın görselini Intercooler ezilmelerinden kaynaklı olumsuz hale getirdi. Bu konuda önerisi olan var mı acaba