Çok teşekkür ederim, faydalı olduysa ne mutlu bana...Elinize sağlık güzel paylaşım için teşekkürler
Egea yeni nesil teknolojik destekle üretilen ve fiyatına göre iyi sayılabilecek bir araç aslında.
Ancak fiat grubunda gözlemlediğim temel zaafiyet noktası güvenlik meselesi ve parça ömürlerinin kısa olması.
Hatta bu unsurun önüne geçebilmek için hatchback orta donanımda bile çarpışma önleyici koymak durumunda kalmışlardı.
Ama bu unsurları da halledebilseler zaten araçları o kadar uygun fiyata vermezlerdi diye düşünüyorum
Güvenliğin yanı sıra Fiat başta olmak üzere İtalyan arabalarında ciddi bir kalite problemi var benim gözlediğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla. Ama her şeye rağmen ülkemizde Fiat ve Renault'un tercih edilmesindeki en büyük etken ucuzluk, öbür markalara nazaran makul yedek parça ve yaygın servis ağı.
Misal Kastamonu'da sadece bu iki markanın yetkili servisi var. Benim de Önceki aracımda Renault tercih etmemin temel sebebi yaşadığım şehirde yetkili servisinin olmasıydı. Ama servisle papaz olduk ve aracımı bakım için yine başka servise götürdüm 4 yıl boyunca, ki o da ayrı ve uzun bir hikaye
ANE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.