Honda civic hella marka yağ seviye sensör sorunu

Ad Soyad
Ramazan coşkun
Aracınız
Civic FB7 2013
Arkadaşlar merhaba aracım honda civic 2013 hb kasa 1.4 motor aracın yağ seviye sensörü servis haricinde asla bulunmuyor serviste işte 20.000 lira ola 22.000 lira arasında fiyat istiyorlar şaka gibi hella markasının istanbul dispiratörune Almanyadaki fabrikasına ulaştım parça üretimden kalkmış sadece sıfır araçlar için üretilmiş ve üretimi sonlandırılmaş parçanın orjinali yok yan sanayiler yağ kaçırıyor ayni markanın başka araçlar için olanı.2000 lira ile.3000 lira arası değişiyor yani honda fahiş fiyat istiyor bu parça konusunda bana yardımcı olabilecek varmı honda türkiye ise biz servislerin fiyatlandirmasına müdahale edemiyoruz dedi.cikti isin içinden ayrıca benim araç triger kayışımı var zincirmi var bugün yağ dolumun ordan bakarken kayıs gördüm umarım başka bir kayıptır ve zincirlidir

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Saçma sapan 30 euroluk gümrük kanunu olmasaydı yurtdışından bir şekilde bulurdunuz diye düşünüyorum ancak şu durumda getirmenizin pek imkani kalmamış gibi.

Ad Soyad
Ramazan coşkun
Aracınız
Civic FB7 2013
Aynen ama getirsemde yurt dışında da hep cıkma parça olarak satılıyor sıfırı yok malesef ordan alacağıma ankaraya gidip ordan çıkma bulmaya çalışacağım

pasha

0
Aracınız
Arkadaşlar merhaba aracım honda civic 2013 hb kasa 1.4 motor aracın yağ seviye sensörü servis haricinde asla bulunmuyor serviste işte 20.000 lira ola 22.000 lira arasında fiyat istiyorlar şaka gibi hella markasının istanbul dispiratörune Almanyadaki fabrikasına ulaştım parça üretimden kalkmış sadece sıfır araçlar için üretilmiş ve üretimi sonlandırılmaş parçanın orjinali yok yan sanayiler yağ kaçırıyor ayni markanın başka araçlar için olanı.2000 lira ile.3000 lira arası değişiyor yani honda fahiş fiyat istiyor bu parça konusunda bana yardımcı olabilecek varmı honda türkiye ise biz servislerin fiyatlandirmasına müdahale edemiyoruz dedi.cikti isin içinden ayrıca benim araç triger kayışımı var zincirmi var bugün yağ dolumun ordan bakarken kayıs gördüm umarım başka bir kayıptır ve zincirlidir
Tek servise bağlı kalma yakın civarındaki ulaşabileceğin çevre illerde dahil servislerede sor fiyat al

Ad Soyad
Ramazan coşkun
Aracınız
Civic FB7 2013

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Honda türkiyenin bizzat kendisi söyledi servislerimizin fiyatlandırmasına biz karışamıyoruz diger servislerimizi arayarak fiyat alabilirsiniz dediler
Temelde Honda Türkiye bir ürün için tavan fiyatı belirliyor ama servisler istedikleri takdirde indirim yapma hakları var, ancak hemen hemen hiçbiri indirim uygulamıyor. Yedek parça Amerika ve Japonya'da Honda'nın orijinal parçaları ne kadar uygun ise bizde de tam tersi can sıkıcı derecede yüksek.

Geri