Hemen gelmesi lazım, gelmedi ise satıcı ile email yoluyla iletişim kurarsanız hızlıca geri dönüş yapıyor diye biliyorum. Bana 5 dk içerisinde gelmişti.Merhaba Ben Paypal Ödememi Yaptım Ama bana Kod Gelmedi. Ne kadar zamanda gelir kod sizce
Hemen gelmesi lazım, gelmedi ise satıcı ile email yoluyla iletişim kurarsanız hızlıca geri dönüş yapıyor diye biliyorum. Bana 5 dk içerisinde gelmişti.Merhaba Ben Paypal Ödememi Yaptım Ama bana Kod Gelmedi. Ne kadar zamanda gelir kod sizce
TeşekkürlerRod işlemini yapınca kendi bünyesinde uygulamalar var ama daha fazlası için www.cmdroid.com adresinden yükleme yapabilirsin ayrıca rod işlemi bitince uygulamalrın yüklendiği linkin bir alt kısmında APK-Pure var onuda kur yada direk tarayıcıdan www.apkpure.com/tr/ adresine git istediğin uygulamaları indir. Video çekemiyorum çekebilsem yayınlardım. şimdiden hayırlı olsun. Rod işlemini yapınca biraz sabırlı ol benim 7 dk sürdü.
Evet bu kadar kötü olacagini bilseydim yapardim gerçekten. Neyse sağlık olsun artık.Hocam Keşke Elegance Honda Go almayıp cyclone multimedya taktır-saydınız. İnanın eğer bu Root olayını bulmasaydım ben orijinalini söküp cyclone multimedya taktıracaktım. Honda go biliyorum ama hiç kullanmadım.