hocam direksiyon kumandası apple modelleri içinde geçerli mi ? yoksa sadece samsung tabletlerde mi aktif duruma geçiyorEvt baglanabiliyor aux girisinden direksiyon kumandasida calisiyor kaliteli bir aux kablosu alin....
honda hayat onda
hocam direksiyon kumandası apple modelleri içinde geçerli mi ? yoksa sadece samsung tabletlerde mi aktif duruma geçiyorEvt baglanabiliyor aux girisinden direksiyon kumandasida calisiyor kaliteli bir aux kablosu alin....
honda hayat onda
Ben de aynen bu amac icin aldim zaten hocam.Şöyle bir çekincem var , araç her ne kadar kapalı otoparkta kalsa da başka yere gittiğimde dışarda bırakmak zorundayım. Hırsızlarında bu cihazlara iştahının kabardığını biliyorum. Eğer tatmin edici bir tat veriyorsa hali hazırdaki ipadimi bu tutucuyla sabitleyerek kullanmak , işim bitincede alıp evime götürmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
siparişi verdim hocam ben ama gene de iyi olur. sizinki cd çalar montajlı değil ozaman üstten yapıştırmalıBen cok memnunum suana kadar sikinti cikarmadi izmir cok sicak olmasina ragmen...ama tablet tutucu sabitleme parcasi ile konsola birletigi yere ben 3m cirt bant yapistirdim konsola herhangi bir zarari yok daha saglam oldu....aksam resmini yayinlarim kafanizda tam bir sekil cikar...
honda hayat onda
Emre bey sizinkinin kutudan koltuk arkasi tutucu da cikti mi ayri mi aldiniz?Ben cok memnunum suana kadar sikinti cikarmadi izmir cok sicak olmasina ragmen...ama tablet tutucu sabitleme parcasi ile konsola birletigi yere ben 3m cirt bant yapistirdim konsola herhangi bir zarari yok daha saglam oldu....aksam resmini yayinlarim kafanizda tam bir sekil cikar...
honda hayat onda