Yuvaya zarar verecegini dusundugum icin almadim ben. Ipad agirligini kaldirir mi bilmiyorum.Cd yuvasına oturan tutucuyu deneyen,alan olursa paylaşsın lütfen performansını merak ettim..
Cd yuvasına oturan tutucuyu deneyen,alan olursa paylaşsın lütfen performansını merak ettim..
Eyvallah hocam. Bekliyoruz.Ben aldım. Gelmesini bekliyorum. Diğer model yapışkanlı olduğundan her şekilde zarar vereceğini düşündüğüm için aldım bu ürünü. Eğer ağırlıktan dolayı taşımaz , zarar verirse kaldırır atarım yani yapcak bişey yok. Ürün gelsin montaj ve son hal fotolarını paylaşırım
VA 9827
Cd yuvasini zorlama durumu nedir?Merhaba arkadaşlar. Ürün az önce elime ulaştı ve hemen montaja ve kurcalamaya gittim. Acaip derecede kolay bi şekilde yerleştirdim yerine. Konsolda aşağı yukarı hareket ettirebiliyorsunuz ürünü kendi konumunuza göre. O da yetmedi sürüş esnasında güvenilir olup olmadığına, sarsıntısına baktım. Onla alakalıda minik bir video paylaşıyorum. Ben beğendim. Konsolla olan renk uyumuda çok iyi. Tavsiye ederim. İyi forumlar ..https://vimeo.com/127505713Ekli dosyayı görüntüle 1153Ekli dosyayı görüntüle 1154Ekli dosyayı görüntüle 1155 merhaba arkadaşlar.
VA 9827
Cd yuvasini zorlama durumu nedir?
Tesekkur ederim hocam. Gule gule kullanin. Benimki de kocaman ama is goruyor ya yeter cd yuvasindan cekindigim icin almamistim. Is isten gecmis artik pisman olmaya gerek yokHocam onla alakalı sırf sana özel baktım cd kısmına giren bölümde 4 tane diş var. Mandalı sıktıkça ortadaki iki diş kasma yapıyor ve sabitliyor. Sadece Biraz dikkatli olmak gerek. Aşırı sıkılırsa tabikide zarar verebilir
VA 9827