0-100 hızlanma verilerine bakınca;Yeni kasa 1.5 Vtec benzınlı cvt sanzıman 200 hp 250 tork
Eskı kasa 1,6 Dtec dızel 9 ılerı Zf tam otomatık sazıman 160 hp 350 tork Altın yumurta tabırı caızce
Eskı kasa sanzıman tork ve yakıt olarak cok avantajlı ama yenı her zaman yenıdır
Sızce yenı kasa Crv mı eskı kasa mı ?
Honda CR-V Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda CR-V fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.comHonda CR-V Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda CR-V fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hayırlı olsun diyelimMakine satıldı bugün
Hangi durumun nedeni m2hamid hocam?Materyal kalitesi ve hissiyatı olarak yeni CRV daha iyi, ben iç mekanını çok beğeniyorum açıkçası
Test amaçlı kısacık kullandığımda yol sesi olarakta bana iyi seviyede geldi, eski CRVden sessiz gibiydi (özellikle motor kısmından).
Bende yeni araç alacaksam @NoFeaR hocam gibi yeni yenidir felsefesini makul bulurum, özellikle alt takım yıpranmadığı için konfor ilk etapta hep yüksek olur
Hatırladığım kadarı ile eski aracınızdaki şahlanarak hızlanma yoktu yanlız, Civic 1.5 Turbo'lar gibi lineer ama iyi hızlanıyordu (Bu durumu nedeni muhtemelen CVT şanzıman).
Lineer hızlanmanın Mesajı mı düzelteyimHangi durumun nedeni m2hamid hocam?
Lineer hızlanmanın mı?
Şahlanmadan hızlanmanın mı?
Şahlanma için söylemiş olsaydınız kaynağın CVT değil tork olduğunu savunacaktım da. Netleştirmek istedim. ??Lineer hızlanmanın Mesajı mı düzelteyim
Her ne kadar sorunsuzluk hususunda ZF kadar rüştünü ispat etmiş olmasa da; Otomobilin markası Honda olduğu için 1.5T’lere göre güncellenmiş olan CVT’nin de sorun çıkarmasını beklemiyorum .. İnşaALLAH çıkarmaz. ??Bahsettınız gıbı Benı en cok korkutan tork azlıgı ve cvt Bayı aramadı hala test randevvsu yaptım ama ses soluk yok Oraya gıdersem kullandırırlar mı acaba aracı