- Ad Soyad
- Ahmet Ö
- Aracınız
- Civic ES7 2001
abi otomatik arabaya girmek istemiyorum yani randuman alamam diye düşünüyorum bide ALLAH korusun şanzuman da sorun oldumu sıkıntı yaşarım düşüncesi var kafam manuel vites te@mrt5461 ekleme yapalım.
Dream ve Elegance arasında Premium donanımı mevcut. Önceki mesajlarda donanım özelliklerini üyelerimiz yazmış. Birde otomatik alabilirseniz tadından yenmez.
İstanbul gibi bir yerde manuel işkencedir. Kullanım tarzı ve güzergah önemlidir. Elbette manuelin derdi daha azdır. Manueller otomatikten daha uygun fiyata gelir. Gençler ise manuel sever. Severek bineceğiniz araç almanız dileğiyle...çok teşşekkür ederim ALLAH razı olsun arabayı aldığım kafanızı bol bol şişiririm yardımcı olursunuz dimi
abi otomatik arabaya girmek istemiyorum yani randuman alamam diye düşünüyorum bide ALLAH korusun şanzuman da sorun oldumu sıkıntı yaşarım düşüncesi var kafam manuel vites te
abi çok teşşekkür ederim ilgin alakan için izmitteyim bu arada adresi söyle pişmaniye gönderim sanaİstanbul gibi bir yerde manuel işkencedir. Kullanım tarzı ve güzergah önemlidir. Elbette manuelin derdi daha azdır. Manueller otomatikten daha uygun fiyata gelir. Gençler ise manuel sever. Severek bineceğiniz araç almanız dileğiyle...
Rica ederim. Düşünmen yeterli. Aracı aldığın zaman kuyruğu yamuk kalır. Çevrendeki insanlara ikram edersen kuyruk düzelir. Neticede nazar değmez.abi çok teşşekkür ederim ilgin alakan için izmitteyim bu arada adresi söyle pişmaniye gönderim sana
Ve aleykümselamSELAMUN ALEYKÜM cümleten aracımı aldım 2012 eco elegance paket arabada ne yapılır kafanızı şişiririm artık şimdiden yorum gelirse sevinirim mesela air yok araçta takarsam faydalı olur mu olmazmı yarın aracın resmini paylaşırım
Hayırlı olsun doğru tercihSELAMUN ALEYKÜM cümleten aracımı aldım 2012 eco elegance paket arabada ne yapılır kafanızı şişiririm artık şimdiden yorum gelirse sevinirim mesela air yok araçta takarsam faydalı olur mu olmazmı yarın aracın resmini paylaşırım