Hocam ne yazık ki yanlış bilgi veriyor. Bizim araçlarda led far var. Matrix led farların artı özellikleri var ve bu artı özellikler bizde yok.
Makyajlı kasalarda exe ile elegance farları farklı mı?
Aynı diye biliyordum
Hocam ne yazık ki yanlış bilgi veriyor. Bizim araçlarda led far var. Matrix led farların artı özellikleri var ve bu artı özellikler bizde yok.
aynı ama Matrix özelliği yokMakyajlı kasalarda exe ile elegance farları farklı mı?
Aynı diye biliyordum
Makyajlı kasalarda exe ile elegance farları farklı mı?
Aynı diye biliyordum
Makyajlı elegance ve exe araçların farları aynı, herhangi bir fark yok.Makyajlı kasalarda exe ile elegance farları farklı mı?
Aynı diye biliyordum
far aynı gorunus ıtıbari ile ama Matrix özelliği ıkısındede yok vırajlarda saga veya sola dogru dönmüyor farlarkesin mi hocam, çünkü heryerde aynı far olduğundan bahsediyorlardı, matrix led var deniyordu
Matrix karşıdan gelen aracın olduğu bölümü karartma özelliği Mustafa hocam.far aynı gorunus ıtıbari ile ama Matrix özelliği ıkısındede yok vırajlarda saga veya sola dogru dönmüyor farlar
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
böle bir özellik var mı hondalarda yok die biliyorum ?Matrix karşıdan gelen aracın olduğu bölümü karartma özelliği Mustafa hocam.
Direksiyon hareketine duyarlı olan farlara ise adaptif far deniyor
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
böle bir özellik var mı hondalarda yok die biliyorum ?
Yok hocam.böle bir özellik var mı hondalarda yok die biliyorum ?