Evet elegance ve alt donanım için üretilmiş farlardı. Soket değişimi veya aparat olmadan birebir uyumlu şekilde takılıyordu. Şimdi getirmiyorlarmış. Servisten öğrendiğim kadarıyla biraz mavi tonlu kalıyormuş bahsettiğim farlar.
Arada ne fark var ki ?Executive paket fc5 aracim var.Fakat bunlar led matrix far degil sanirim sadece led far diye biliyorum.
SM-G950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Executive paket fc5 aracim var.Fakat bunlar led matrix far degil sanirim sadece led far diye biliyorum.
SM-G950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam bende bizim araçlardaki led veya matrix led farların detaylı teknik özelliklerine ulaşamadım. Fakat kullanım kılavuzunda otomatik yanan, kapanan veya kısılan uzunlardan bahsediyor. Hafta içi Honda müşteri hizmetlerini bu konu için arayıp detaylı bilgi isteyeceğimMatrix led degil aractakiler led far. Matrix led karsidan gelen araci veya onunuzde giden araci algilayarak bazi led huzmelerini kapatarak goz almasini engeller. Otomatik uzun far yakar, hareketli nesnelerin oldugu kismi kapatir. Surekli degisken bir far sistemi. Bizimkiler sabit oyle bir olay yok. Soruya gelecek olursak led farin surucu karti ve sinyaller icin de mevcut olan direnc kullanimi gerekir. Tavsiyem mevcut farlariniza 4300k xenon veya bayide satilan bi-xenon far olacaktir. İlle de led far istiyorum derseniz yapilamayacak sey degil tabi ki soketlerde oynama yaparak baglanti yapilabilir
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam bende bizim araçlardaki led veya matrix led farların detaylı teknik özelliklerine ulaşamadım. Fakat kullanım kılavuzunda otomatik yanan, kapanan veya kısılan uzunlardan bahsediyor. Hafta içi Honda müşteri hizmetlerini bu konu için arayıp detaylı bilgi isteyeceğim
Ekli dosyayı görüntüle 257906Ekli dosyayı görüntüle 257907Ekli dosyayı görüntüle 257908 .
Bunu bende merak ediyorum. ? Yarın öğrenmeye çalışacağım.Bu otomatik uzun far olayı güzelmiş. Bizim makyajlı eco eleganceda var mı acaba ?