sakın honda go takılı almayın derim. alanın elinde kalıyor. bende şuan servisle uğraşıyorum orjinal teybini takın para felan istemiyorum dedim. cevap bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar. Elegance Pakette bulunan Honda Go multimedya sisteminin direksiyon tuşlarının takılı kalması ses açma kısma sorunları ile ilgili servislere yazılım gönderilmiş. Bu gün yüklemesi yapıldı Yolda kontrol ettim sorun giderilmiş gibiydi. Sizlerde servisinizde yaptırabilirsiniz 1 saat kadar zamanımı aldı. Sorun tekrarlar ise yine buradan bildiririm.
Dışarıdan takılan multimedya lar garantiyi bozar mı acaba bilgisi olan varmıdır.
RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkürler. Yani bu üzerindeki teyp rezalet iki gün oldu alalı teyp kapalı geziyorum. Ses ya sonuna kadar açılıyor yada kısılıyor tamamen ve hala kısmaya çalışıyor bir de sesi var did did did did did hiç susmuyor.Takılı olduğum aksamlarda sorun çıkar ise bu kısımlar garanti dışı kalır,
Teşekkürler. Yani bu üzerindeki teyp rezalet iki gün oldu alalı teyp kapalı geziyorum. Ses ya sonuna kadar açılıyor yada kısılıyor tamamen ve hala kısmaya çalışıyor bir de sesi var did did did did did hiç susmuyor.
RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.