Multimediayı resetlemeden önce honda hack gizleme işlemi yaparsanız o size tekrar kurulum kodu veriyor, bu kodu sitesini multimedyada açıp girdiğinizde aynı şekilde tekrar kuruyorArkadaşlar baya zaman geçmiş ama bende alıcam honda hack pro versiyonunu alacağım kodu multimedyayı resetlersem tekrar kullanabiliyormuyum ?
Bilgi için teşekkür ederim. Ama alamıyorum kartımı kabul etmiyo ?Multimediayı resetlemeden önce honda hack gizleme işlemi yaparsanız o size tekrar kurulum kodu veriyor, bu kodu sitesini multimedyada açıp girdiğinizde aynı şekilde tekrar kuruyor
Merhaba Honda hack pro programını paylaşabilir misiniz.Satın aldım kurdum az önce. Gayet stabil bir root yöntemi. Tek tıklama geri görüş. Her açılışta güvenlik uyarını kaldırma gibi küçük ama güzel özellikler var.
Bu arada sordum evet güncelleme varmış.
Emniyet kemer uyarısı ingilizce onu Türkçe yapabilirmiyiz acaba. Seyir halinde videoyu kapatınca geri geliyor ama açınca Türkçe olsaydı iyi olurdu
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Honda hack pro programını paylaşabilir misiniz.Merhaba programın içerisinde güncelleme yeri var.Ben 6-7 aydır kullanıyorum daha güncelleme gelmedi ama isterseniz beta sürümlerini bile kullanabiliyorsunuz.
CLT-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.