Motulun kendi sitesinden de direk alabilirsiniz orjinal yağı.Ben FB7 için şimdiye kadar yağçarsisi satıcısından (n11, hepsiburada ve gittigidiyor’dan satıyor, en uygun olacak şekilde herbirinden kampanya dönemlerinde aldım) hep Motul kullandım ve şu aşamada bir sıkıntı ile karşılaşmadım, güvenilir satıcıdan almak kaydıyla Mobil, Shell ve Liqui Moly’ninde iyi olduğu düşüncesindeyim. Bu konuda yağ tercihleri konusuna bakmak faydalı olacaktır.
Civic FB7 - FB7 için Motor Yağı Ana Konu
Yağ ve filtrelere 200tl verip 50tl'ye değiştiriyordum. 50tl'ye de LPG filtrelerini değiştirirdim 20-30bin'de bir 2017'dan beri. Yetkili serviste bile kendi yağımı götürüp filtreleri vs. orda aldığımda 350tl'ye mal ettiğim olmuştu. Bunlar artık geride kaldı. Hocam 2018 sonunda kart kampanyası...civictr.com
Sahte yağ ile uğraşmamak için en garanti yöntemin, internetten ilgili yağ firmasının sitesinde bayiler kısmından satıcı firmayı bulup direk bayiden temin etmek olduğunu düşünüyorum.
Motul - Motor Yağları
Motul 160 yıldır yüksek performanslı motor ve endüstriyel yağlar üreten bir Fransız şirkettir.
www.motul.com