Herkese değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Servis tecrübem daha önce çok olmadığı için yağı götürmek ya da izlemek gibi bir fikir aklıma gelmedi. Bu da ders oldu. Adana'da bir arkadaşın da söylediği gibi sadece hava ve polen filtresini gösteriyorlar. Servisle bu saatten sonra bu işi çözebileceğimi düşünmüyorum, en son baya atıştık karşıdaki kişi ile ve 30-40 lira daha ucuz olduğu için değer mi dediğimde "burası honda tekbaş burada öyle şeyler olmaz, istediğiniz mahkemeye gidin" denildi, yani söz bitti, bir arkadaşın da belirttiği gibi kılavuzda da yazdığından sadece hondadışı olmasından tutabilirim. Ben tüm telefon görüşmelerini kaydediyorum, orada da 0w20 kullanacaklarını söylediler ama hukuken sanırım izin almadığım için oradan yüreyemem.
Şuanda yorumları da okuduğumda en mantıklı seçenek honda tr ile görüşmek sanırım, onlara da durumu izah edeceğim. İmkanım olursa da yağdan örnek alıp, hangisi olduğu tespit ettireceğim. Sonuçta kesinlikle biz 0w20 koyduk, kağıtta maddi hata var diyorlar. Elimin güçlü olması için sanırım bunu yapmam gerekir. Ama şu varki Adana'daki arkadaşlar özellikle temkinli olsun, bakım sonrasıda verilen kağıdı zarftan çıkarıp inceleyin. Bu arada konuyu teknik olarak bilen arkadaşlar, velev ki 10 bin km 10w40 kullanıldı araçta, bir sonraki bakımda 0w20'ye geçmek daha mı kötü olur sizce? 5w30 ile mi devam etmek uygun olur?