Ben hafta içi Antalya ve Denizli servislerini LPG'li otomatik FB7 110k bakımı için aradım. Kampanyalı fiyat olarak Antalya 1690, Denizli 1750 TL fiyat verdi. Buji fiyatını da sordum, Antalya 1400, Denizli 1600 TL fiyat verdi. Kampanya dedikleri fiyat bunlar, belki Haziran kampanyasında bir kaç parçada ekstra indirim olur ama gitmeden önce fiyat almakta fayda var. Bu fiyatlardan sonra ben daha önce yaptığım gibi Motul 0W20 yağı 510 TL'ye, Mann filtreleri ( Hava C24021, Yağ W610/6, Polen FP2358) 485 TL'ye, NGK SILZKR7C11DS bujileri de 1100 TL'ye satın alıp toplam 100 TL işçilikle bakımımı yaptırdım. Sadece LPG bakımı kaldı onu da müsait bir vakitte halledeceğim.
Bu arada 112k km'deki bujiler hala iyi durumdaydı, orijinal bujilerin kontrol edilmeden erkenden değiştirilmesinin israf olduğunu düşünüyorum. Ancak sürekli artan fiyatlar düşünüldüğünde imkan varsa uygun fiyata bulunduğunda alınıp kenara konulsa fena olmaz. Servis kampanyasında da gerçekten bir indirim olursa bu tür parçalar için değerlendirilebilir.
Bu arada 112k km'deki bujiler hala iyi durumdaydı, orijinal bujilerin kontrol edilmeden erkenden değiştirilmesinin israf olduğunu düşünüyorum. Ancak sürekli artan fiyatlar düşünüldüğünde imkan varsa uygun fiyata bulunduğunda alınıp kenara konulsa fena olmaz. Servis kampanyasında da gerçekten bir indirim olursa bu tür parçalar için değerlendirilebilir.