Ynt: HONDA TÜRKİYE MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİ???????????????*
[quote author=aknasmub link=topic=894.msg17800#msg17800 date=1415005356]
Sami abi bu yaşadığın olayı daha önceden biliyordum ama bir solukta okudum.
Çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık.
Hondamızın kıymetini bilelim, bu yazıdan o çıkıyor
[member=3]sk67a[/member]
[/quote]
aknasmub forumdaşım; yahu bana yardımcı ol lütfen. Direksiyonumun fotolarını çektim bugün.
Önce kilometre ile başlayayım. 30 Ekim 2012 trafiğe çıkışlı aracım şu an 33,226 kilometrede.
Tepe tepe kullanmışım.
Direksiyonumda soyulma var da yahu ben mi göremiyorum? Dikkatlice baktım ama gözümden
kaçmış olabilir. Gözlüklerle de baktım. Bir de sen bak lütfen. Birazdan ofise uğrayıp büyüteç getirip
tekrar bakacağım. Eğer hakikaten soyulma falan yoksa benim araba yanlış üretim kurbanı olabilir.
Kazara çok sağlam üretmiş olabilirler. İşte o vakit Honda Türkiye'ye şikayette bulunacağım. "Bana da
herkese sağladığınız o soyulan direksiyon simidinden gönderin lütfen!" diye. Yok öyle ayrımcılık.
Yardımların için şimdiden teşekkürler!
[member=117]aknasmub[/member]
[quote author=aknasmub link=topic=894.msg17800#msg17800 date=1415005356]
Sami abi bu yaşadığın olayı daha önceden biliyordum ama bir solukta okudum.
Çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık.
Hondamızın kıymetini bilelim, bu yazıdan o çıkıyor
[member=3]sk67a[/member]
[/quote]
aknasmub forumdaşım; yahu bana yardımcı ol lütfen. Direksiyonumun fotolarını çektim bugün.
Önce kilometre ile başlayayım. 30 Ekim 2012 trafiğe çıkışlı aracım şu an 33,226 kilometrede.
Tepe tepe kullanmışım.
Direksiyonumda soyulma var da yahu ben mi göremiyorum? Dikkatlice baktım ama gözümden
kaçmış olabilir. Gözlüklerle de baktım. Bir de sen bak lütfen. Birazdan ofise uğrayıp büyüteç getirip
tekrar bakacağım. Eğer hakikaten soyulma falan yoksa benim araba yanlış üretim kurbanı olabilir.
Kazara çok sağlam üretmiş olabilirler. İşte o vakit Honda Türkiye'ye şikayette bulunacağım. "Bana da
herkese sağladığınız o soyulan direksiyon simidinden gönderin lütfen!" diye. Yok öyle ayrımcılık.
Yardımların için şimdiden teşekkürler!
[member=117]aknasmub[/member]