LPG dönüşümü için randevu alayım diye düşünürken benzine indirim geldi.
Son 10 yıldır benzin / LPG paritesi hic bu kadar düşmemiş idi.
Ne oluyor... anlamış değilim.
Hocam prins ya da a firması ya da B firması farketmez. En önemli şey gerçekten sağlam bir usta bulman. Bazı ustalar var ki gerçekten iyi iş çıkarıyorlar. Beynin koyuldugu yerden tut, kabloların geçeceği güzergaha kadar ince eleyip sık dokuyorlar. Örnek verecek olursam turbolu aracıma lovata marka kıt taktırmıştim. Adamlar gaz borusunu artık nereden geçirmişlerse gaza bastığım zaman gazin borunun içinden geçerken çıkardığı sesi duyuyordum. Bu sadece ustalık ile alakalı bir şey mesela.Benzer bir çok başlık var. Ama burada
sadece Prins LPG li Honda civic kullanan arkadaşların bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum.
Benzinli FC5 kullanıyorum bu gün 1 ay oldu 1500 km yol yapmışız ve ortalama kullandigim güzergahta 10 litre yakıt tüketimim var. Öncesinde eco brc LPG fb7 civic vardı. O da aynı şekilde 12 litre LPG tüketirdi.
Bu FC5 i baya bir sevdim... onunla 3 yıl gibi zaman geçirebilirim ve LPG ile devam etmek istiyorum.
Dönüşüm için Ankara Memduh Usta yada mocan otogaz i düşünüyorum. Başka önerilere açığım
FD6 FB7 FC5 farketmez... İ-vtec honda ya prins LPG dönüşümü yaptırıp tecrübe paylaşmak isteyen arkadaşları yoruma davet ediyorum.
Teknomax hikaye..... omvl ile adini koyamadığım bir kiti karıştırıp bir iki yerine prins çıkartması yapıştırmış lar sonuç valtek enjektörlü prins. Yersen.prins teknomax kullanan var mı