MASLAK HONDA ÖZEL SERVİS var Kapanan Honda Çiftkurtlar ın ustaları ikisi de işlerinde tavsiye edeceğim kişiler ben de Gaziosmanpaşa dan kalkıp oraya gidiyorumHonda fc5 aracimi bakim tamir gibi seyler yaptirmak istiyorum
SM-G780G cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Avrupa Yakasında İkitelli Sanayide SİSTEM HONDA var o da meşhurdur. Ama çıraklar kalfalar felan çalışıyor, yakın olsun dersen değerlendirebilirsiniz..Tesekkurler hocam avrupa yakasindayim
SM-G780G cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
O is biraz mide bulandiriyor.ciraga emanet edip bijonu sikmadigi icin diskin ustunde gittimAvrupa Yakasında İkitelli Sanayide SİSTEM HONDA var o da meşhurdur. Ama çıraklar kalfalar felan çalışıyor, yakın olsun dersen değerlendirebilirsiniz..
EVR-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Gökay bu Honda İstanbul dediğin kişiler zaten çift kurtlardan çıkma kişiler sezgin ferdi Nihat yunus isimleri ,abone olduğum yer, adamları savunmak değil amacım. Ben ne unutulanlari gördüm akuyu sokup montaj yapmadan gönderenler var yani sabitleme den üst demirini.MASLAK HONDA ÖZEL SERVİS var Kapanan Honda Çiftkurtlar ın ustaları ikisi de işlerinde tavsiye edeceğim kişiler ben de Gaziosmanpaşa dan kalkıp oraya gidiyorum
Honda İstanbul demiş bir arkadaş kötülemek gibi olmasın direksiyon kutusu değiştim orada birinin tavsiyesi üzerine parça benden işçilik aldılar sadece direksiyon mafsalını kilitleme vidasını yerine oturtmadan vermiş aracı tarafıma direksiyon da ses var diye direksiyon cuya gittim bizzat mafsal çıkmadığına şükret dedi sadece banada bizzat gösterdi birde parçayı olmadığını taktıktan sonra olduğunu
ben hiç bir iş yaptırırken pazarlık etmem ne derse usta o fiyatı veririm işimin de iyi olmasını isterim hakkım helal değil o yüzden onlara
Gideceksen de git dediğim yere Mavi Fc5 Gökay yönlendirdi de ellerinden geleni yaparlar sonuna kadar
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok kibar insan bir kaç kere gittim.Florya Radar Honda Seref ustam bir tanedir.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.