Katalogda EXECUTIVE   Sürücü koltuğu elektrikli bel desteği olduğu yazıyor , makyajlı kasadamı geldi bu özellik yoksa eskilerde varda benmi farketmedim   

Evet o bir eleştiri olabilir. Sanki altında süpürge varmış gibi çekiyor altlarında çamurluklarında taşların döndüğünü hissedebiliyorsunuz.Sıfır araç aldım motor sesi neredeyse hiç yokama çok hafif mucurlu ve yaş bir yolda giderken çamurluklara içten seken irili ufaklı taşlar resmen beynimin içine işliyor bu da eleştirim
SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 ) ve yeni kasa swindon üretimi 10.nesil hb nin arka görünümü çok iyi. 3.nesil (2006-2012) CRV nin arka çok iyi onun da sonradan aero tampon takılmayan 2010 üstü makyajlı ön tampon (leylek tampon) facia. 4.nesil CRV nin arka felaket kötü. 5.nesil CRV yi beğeniyorum.
) ve yeni kasa swindon üretimi 10.nesil hb nin arka görünümü çok iyi. 3.nesil (2006-2012) CRV nin arka çok iyi onun da sonradan aero tampon takılmayan 2010 üstü makyajlı ön tampon (leylek tampon) facia. 4.nesil CRV nin arka felaket kötü. 5.nesil CRV yi beğeniyorum.