Sanki her aracaın fabrikası mı var Türkiyede örneğin Opel'in var yok ne olmuş yani Opel gene Opeldir.
Pekala chevrolet neden üvey evlat muamelesi görüyor yıllardır?
Sanki her aracaın fabrikası mı var Türkiyede örneğin Opel'in var yok ne olmuş yani Opel gene Opeldir.
Chevrolet avrupada dahil çekildi. Çekildi derken hem sıfır araç satışını bitirdi hemde sadece 10 yıl için parça garantisi verildi.Pekala chevrolet neden üvey evlat muamelesi görüyor yıllardır?
Aynı düşüncedeyim, zaten içten yanmalı motorlu araçların mevcut kullanımdaki araçlardan bariz bir üstünlüğü olduğunu da göremiyorum.Gümrük vergisinden ötürü zaten fiyat önemli bir miktar artmayacak mı? Bu da ikinci el fiyatlara yansıyacaktır. Bence Honda fiyatları artacaktır. Özellikle geçmişte yerli üretim olan modellerin.
Ben aracıma uzun yıllar binmeyi düşünüyorum. %80 ötv ile araç alacak kadar zengin değilim.
Derdimi anlayan ilk insan selam olsun sanaGümrük vergisinden ötürü zaten fiyat önemli bir miktar artmayacak mı? Bu da ikinci el fiyatlara yansıyacaktır. Bence Honda fiyatları artacaktır. Özellikle geçmişte yerli üretim olan modellerin.
Ben aracıma uzun yıllar binmeyi düşünüyorum. %80 ötv ile araç alacak kadar zengin değilim.