Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=tn901552 link=topic=145.msg2253#msg2253 date=1394563483]
Hakko hocam km lerimiz birbirine cok yakin benim 15600 20000 e az kaldi otomatik tupsuzbakima girince fiyatini yazarmisiniz
[/quote]
17.000 yapamadım daha iki yıllık bakımım şubatın sekizindeydi km olsun diye geciktiriyom haftaya düşük km ryle iki yıllık km bakımına giderim işçilik ve fiyatı paylaşırım k:
[quote author=arlnold08 link=topic=145.msg2264#msg2264 date=1394579980]
hakan bey ilginiz için çok teşekkür ederim size bir artvin döneri borcum var)
[/quote]
hakan bey herkez kendi memleketinin dönerini över ama artvin döneri yemek için sırf 400-500 km yol gelen insanlar biliyorum o lezzet tarif edilemez sizide misafir etmek ten onur duyarım.bide hakan bey sizin aracın arka sağ kapı altındaki stıcker da ı-vtech doch mu yazıyordu bende burda reklamcıda çıkartacam ondanda doch mu yazdırayım shoch muyduy neydi bizim araçlara hangisini yazdırmak doğru olur.
[quote author=arlnold08 link=topic=145.msg2267#msg2267 date=1394614556]
hakan bey herkez kendi memleketinin dönerini över ama artvin döneri yemek için sırf 400-500 km yol gelen insanlar biliyorum o lezzet tarif edilemez sizide misafir etmek ten onur duyarım.bide hakan bey sizin aracın arka sağ kapı altındaki stıcker da ı-vtech doch mu yazıyordu bende burda reklamcıda çıkartacam ondanda doch mu yazdırayım shoch muyduy neydi bizim araçlara hangisini yazdırmak doğru olur.
[/quote]
devrem o yazıları bende begeniyorum SOCH olanı tavsiye edecek ama sen DOCH olanı yazdır havalı olur
[quote author=arlnold08 link=topic=145.msg2267#msg2267 date=1394614556]
[/quote]
sohc yazdırın bizim araçlar sohc motor yani tek egzantirk oluyor )(dohc çift egzantrik ve daha performanslıdır )
devrem banada mantıklı geldi dedğ[quote author=Attila Khan link=topic=145.msg2270#msg2270 date=1394618745]
devrem o yazıları bende begeniyorum SOCH olanı tavsiye edecek ama sen DOCH olanı yazdır havalı olur
[/quote]
devrem dediğin gibide yazdırabilirim bi düşüneyim.))
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.