neyse çok değilmiş gerek kalmadı
emeğe saygı tabiki evet
Ben bir denemek istemiştim aslında haritasız isteyişimde ondandı. Bir ara indirip bakarım diyordum ama dayanamadım indirdim. Yani bende vardı geçen sene kasımda aracımı aldım ilk gün primo çaktım kartına. Bu da gayet stabil güzel çalışıyor data sıyla birlik de kullanıyorum. üstüne igo primo2.4 için olan dimka 174 skin ile tam uyumlu çalışıyor. isteyen olursa haritasız içeriği upload ederim. herkese tşkler..
Navigasyon acik ve telefon cihaza bagliyken arama gelince benim igo ekraninda çince yazi cikiyor ve cihaz donuyor. Bu sorunu cihazin kendi navigasyon programinda yapmiyor bu paylasimdaki igo da yapiyor sadece. Benimle ayni sorunu yasayan oldumu acaba
[MENTION=225]Smoch[/MENTION] hocam bu konu altinda paylastiginiz igo yu yukleyince oluyor. Cihaz naviin marka genel olarak memnunum igo cok kullanisli o yuzden naviyi acinca bloututh u kapatarak cozuyorum sikintiyi. Kendi navi yazilimini hatirlayamadim ama ndrive gibi bi ismi vardi sanirim.
Ufak bir google aramasıyla igo 8 e ulaşabilirsinSizde var mi hocam igo8 birde onu denemk isterim. Gerci bloututh bi vazgecilmez degil benim icin cunku navigasyona cik sik ihtiyacim olmuyr ama tabiki hep daha fazlasini istemek gerek