Maşallah. Kazasız belasız.
Teşekkür ederimMaşallah. Kazasız belasız.
evet söylediğiniz gibi çok güzel gelişim alanları var ancak önce bazı eksikler var onları tamamlamam gerekli
* komple bakım triger değişimi dahil
* ön cam çatlak değişim
* lastikler dişli olmasına karşın eski tarihli onların değişmesi gerekecek (büyük ihtimalle jantları da o zaman değiştirmeyi düşünüyorum)
* mart ayında muayene var yakıta alışamaz isem büyük ihtimalle lpg dönüşümü olacak
sizlere fikir danışmak istediğim bazı konular var
* Bu arcın kitapçığında triger seti değişim 80 bin km yazıyor yıl belirtmemişler daha önceki aracımda 90 bin veya 5 yıl olarak yazıyordu o yüzden 45 binde 5 yılı dolduğu için değişmiştim ancak bunda yıl ibaresi yok sizce ne yapmalıyım
* Şimdiye kadar olan sahipleri araca az bindiği için Lpg takmamıştı. bende yılda max 6000-7000 km yaparım sizce lpg takmalımıyım.
* Lpg takacak isem, ne takmalıyım atiker 1650 tl brc 3500 tl aradaki fark çok fazla olduğu için atiker taksam ne gibi sorunlar yaşarım
* Aranızda atiker kullanan varmı + / - leri neler paylaşabilirmi
Şanzıman yağını mutlaka değiştirin çünkü kimi pek önemsemez ama otomatikte şanzıman yağı önemli .. hayırlı olsun
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Atiker tavsiye ederim yerli ve yedek parçası daha yaygın benim önceki aracımda BRC vardı iki yıl bindim bu aracımdada ATİKER var pek bi fark yok gerek yok fazla para harcamaya
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[MENTION=15539]mehmet kazancıoğlu[/MENTION] Elinize sağlık süper olmuş k: