[MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] benim sokakta 3 - 4 kişi var zaten hondacı@StarGT Ayrıca Buca buluşmaları mı yapsak![]()
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Bak dinle eşim önde oturuyor ben sürüyorum iki çocuğum var arkada bi sol camda diğeri orta sattın ustunde, dedim orda oturma anı fren yaparım kötü olur kardeşin gibi sende sağ camda otur dedim. Bir klm sonra aracın hemen önüne portakal büyüklüğünde bir taş düştü zıpladı aracın sanrofundan içeri girdi ve arka kol dayamanin üstüne çarptı eğer çocuğumu ordan almasaydım belkide bugün yaşamıyor olacaktı içime doğdu bir kurban kestim Allah kazadan beladan korusun
HTC Desire 820 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Allah korumuş. Geçmiş olsun hocamGeçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Bak dinle eşim önde oturuyor ben sürüyorum iki çocuğum var arkada bi sol camda diğeri orta sattın ustunde, dedim orda oturma anı fren yaparım kötü olur kardeşin gibi sende sağ camda otur dedim. Bir klm sonra aracın hemen önüne portakal büyüklüğünde bir taş düştü zıpladı aracın sanrofundan içeri girdi ve arka kol dayamanin üstüne çarptı eğer çocuğumu ordan almasaydım belkide bugün yaşamıyor olacaktı içime doğdu bir kurban kestim Allah kazadan beladan korusun
HTC Desire 820 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.