4500+ rpm de yeterince tepki veriyor.
Sürekli dip gaz gezme sende hocam, araç sollarken yap yeterli. Gerisi cebinden giden metelik.

4500+ rpm de yeterince tepki veriyor.
yazilanlara aynen imzami atiyorum.Fanboyluk olarak algılanmasın ama wv insanları kinayeli yaklaşıyor arkadaşın dediğine harfiyen katılıyorum başımdan geçeni abartmadan harfiyen 2013 yılında kardeşime wv passat alıcaktık neyse fiyat verdi 67 750 tl dedik ikram olmucakmı dedim 50. Tl kırarım dedi ancak elimde bir araç görünüyor alıcaksanız hemen karar verindedi sizinle fazla uğraşamam mahiyetinde onada eyvallah dedik hediyen olmucakmı dedi paspas veririm hallaa verecek bekliyoruz neyse kardeşimin inadı inattı ne dediysem vaz geçiremedim plakayı çıkarttım gittim bayiye koltuk altına sıkıştırdığım plakalarla beraber bayiden içeri girdim gişe oturan üç bayan birbiriyle lakırdıyırdu hiç sesimi çıkartmadım abi tam 5 dakika bankonun önünde bekledim düşünün ya okadar para vermişiz demiyorki buyrun kimsin nesin niye geldin resmen şoka girdim hadi bayinin satış politikası belli ama elemanlarıda kendine has nereden buluyorlar satış temsilcisinin yüzüne aynen şunu dedim sizler nasıl insanlarsınız ya anlamadım dedi ben anladım dedi çıt yok konu değiştirdi wv mi abi kimse bana övmesin dacia bile ondan kral geliyor gözüme
iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Herkese merhaba,
İzninizle ilk izlenimimi paylaşacağım.
Aracıma dün kavuştum İzmirden Ankaraya rahat bir şekilde geldim.Araç gerçekten çok güzel.Donanım insanı doyuruyor.Yok tutuşu çok iyi.Yol sesi 120-130 dan sonra hissediliyor.Yakıt golf7 tsi den sonra ilaç gibi geldi.17 kuruş/km civarında tüketti.Ancak benim için tek eksiği frenler.Özellikle duracağım zaman sanki tutmuyo gibi.Acaba frenler bu şekilde mi yoksa benim araçta mı sorun olabilir?
Teşekkürler.