Ynt: İSTANBUL BULUŞMASI
[quote author=dr.ersoy link=topic=681.msg11406#msg11406 date=1409644255]
evet bi açıkllık getirelim benzincide buluşup konvoy mu yapıyoruz. bence benzinci buluşmak için çok kolay bi nokta düz ayak, daha iyi olabilir
[/quote]
whatsuplar tamam k:
Avansis iyi topladın milleti :gut:
şu kadarını söyleyeyim aranız da hiç tanımadığım ve eski olanlar da var tespiti eskiler toplantıdan sonra yorumlasın bakalım güzel mi geçmiş kötü mü .muha. .muha.
Benzinci de buluşup konvoy yapalım derim saat 11 de benzinci de buluşalım. k:
Buluşalım da alem 8 kişi ile nasıl organizasyon yapılır görsün dermişim :clap: [] İzmir'den gelen olursa onları da alın derim hahahahaha ([member=3]sk67a[/member] da katılacak olarak düşünüyorum umarım yanılmam k: )
son durum
[member=7]Attila Khan[/member]
[member=5]avansis[/member]
[member=23]berk tmzl[/member]
[member=375]dr.ersoy[/member]
[member=227]eray[/member]
[member=296]Smoch[/member]
@cemele
hadi arkadaşlar ya 1 kaç kişi daha İstanbul da bu kadar mı cıvıc cı tanıyorsunuz .duv. Eylül'ün sonu yağmur artık son güneşler Avrupa Yakasından gelenler var ya sözüm onlara bir daha siz yapın Silivri Halkalı vb.yerler de Hastane ya da Hapishane olmazsa bu yaştan sonra gelmezsem namerdim. .... :+1:
güzel olacak
güzel olacak... :clap: :clap:
[quote author=dr.ersoy link=topic=681.msg11406#msg11406 date=1409644255]
evet bi açıkllık getirelim benzincide buluşup konvoy mu yapıyoruz. bence benzinci buluşmak için çok kolay bi nokta düz ayak, daha iyi olabilir
[/quote]
whatsuplar tamam k:
Avansis iyi topladın milleti :gut:
şu kadarını söyleyeyim aranız da hiç tanımadığım ve eski olanlar da var tespiti eskiler toplantıdan sonra yorumlasın bakalım güzel mi geçmiş kötü mü .muha. .muha.
Benzinci de buluşup konvoy yapalım derim saat 11 de benzinci de buluşalım. k:
Buluşalım da alem 8 kişi ile nasıl organizasyon yapılır görsün dermişim :clap: [] İzmir'den gelen olursa onları da alın derim hahahahaha ([member=3]sk67a[/member] da katılacak olarak düşünüyorum umarım yanılmam k: )
son durum
[member=7]Attila Khan[/member]
[member=5]avansis[/member]
[member=23]berk tmzl[/member]
[member=375]dr.ersoy[/member]
[member=227]eray[/member]
[member=296]Smoch[/member]
@cemele
hadi arkadaşlar ya 1 kaç kişi daha İstanbul da bu kadar mı cıvıc cı tanıyorsunuz .duv. Eylül'ün sonu yağmur artık son güneşler Avrupa Yakasından gelenler var ya sözüm onlara bir daha siz yapın Silivri Halkalı vb.yerler de Hastane ya da Hapishane olmazsa bu yaştan sonra gelmezsem namerdim. .... :+1:
güzel olacak
güzel olacak... :clap: :clap: