Ynt: İSTANBUL BULUŞMASI
Ynt: İSTANBUL BULUŞMASI
[quote author=Attila Khan link=topic=681.msg11315#msg11315 date=1409571273]
Evet Arkadaşlar ilk buluşma iftara denk geldiği icin Anadolu yakasından kimse gelememisti bu nedenle 2.buluşma icin Anadolu yakasında " Bozhane Köyü " seçildi sanıyorum şimdi c.tesi öğleden sonra yada pazar günü hangisi olursa ben kesin geleceğim diyenler kimler özellikle Anadolu yakasında ikamet edenlerin katılması lazim cunku burası onlara daha yakın sonuçta
[member=23]berk tmzl[/member]
[member=5]avansis[/member]
[member=3]sk67a[/member]
[member=41]eternaltr[/member]
[member=227]eray[/member]
@Cihan arkadasimiz burada yok muydu yav ?
@Cemele işi olmaz ise katılabilirmis Berk kontrol eder artık
[member=386]ONUR[/member]
[member=375]dr.ersoy[/member]
[member=298]nectaisavulun[/member] ( muhterem buluşma var gelir misin ? )
sahi başka kimler vardı acaba :+1:
[/quote]
Merhaba Cumartesi günü işten çıkıp kimse gelemez derim. :driver:
Pazar yapalım saat 11 de buluşalım derim.
orada buluşalım Dere etrafında çok güzel oturup konuşup yemek yiyip çay kahve içeceğimiz yürüyerek farklı köylerin kır kahvelerine gidebileceğimiz yerler var Ben de Çayırova tarafından geleceğim ( 55 km Paşa köy yolundan )
k:
Navigasyon adresini veriyorum
1köprü yolu
2.köprü yolu
[size=18pt]
Buluşma adresi (Taşdelen sapağı kavşak Petrol ofisi) PAŞAKÖY KÖYÜ ŞİLE CADDESİ NO 14 SANCAKTEPE İSTANBUL BENZİN İSTASYONU TELEFON NUMARASI 0216 3046370[/size]
Atilla Khan na özelden cep telefonumu veriyorum olmayanlar Atilla Khan a versin o da olmayanlara versin
[size=24pt]NOT:KAÇ BULUŞMA OLDU BOZHANE DE VOSVOSLAR GELDİ MOTORLULAR GELDİ TOYOTOLAR GELDİ OPELCİLER GELDİ HERKES GELEBİLİYORSA ARABASI İLE GELSİN DERİM [/size] :clap: :hsg: :thank: :gut: