Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul geneli bi buluşma ayarlasak kimler gelir?
Merhabalar öncelikle 5 sayfalık yazı var buluşma deyin bir okuyayım ne zaman buluşulmuş var mı resim felan diye 5. sayfaya geldim lakin halen bir etkinlik göremedim. Hani araba formlarında olay nedir bilmem motor kulubün den geliyorum her hafta cuma bir mekanda buluşma olurdu, yapardık muhabbetimizi. motorla buluşmak kolay beylikdüzün de oturuyordum mecidiyeköy yarım saat sürüyordu düşünün.
Arabalı buluşmalar için standart 2 haftaya bir veya aylık belirli bir günde başlık açılsa buluşma vardır diye gelen gelir tanışır muhabbet ederiz. Arada bir hafta sonları güzel yerlere gidilse fena olmaz. Aracım haftaya geliyor nasipse olursa ayarlarız bir buluşma.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.