Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten merhaba. :clap:
tilki dükkana döndü...
Trafik canavarını kandırdım Pazar günü değil Cuma günü gündüz vakti yola çıktım.. :++:
:++:
çıkış22.00- varış 02.15 27 dakika (serinoğulları mola)
İstanbul uç Nokta (çayırova) -------------------------------------------Tekirdağ Uç nokta Şarköy Feneryalı sitesi varış(Kızılcaterzi köyü)
339 km
Feneryalı sitesi ------------------------------------------------------------- Saros Güneyli (3 defa gidiş geliş)
64 km
çıkış 10.00-varış 17.15 43 dakika mola (otobanda sosyal tesislerde)
Tekirdağ Uç nokta Şarköy Feneryalı sitesi çıkış (Kızılcalterzi köyü)---------------İstanbul uç Nokta (çayırova)
340km
SONUÇ: 80 TL OPET GAZ+30 TL OPET GAZ+90 TL OPET GAZ (GAZ FİATI ORTALAMA 2.57TL~2.80TL 2,65 TL)
KLİMA DEVAMLI AÇIK
ORTALAMA HIZ 132 KM
742 km YOL 200TL GAZ
[size=24pt]SONUÇ 1 KM DE 269 kRŞ. + 2,60 VE 1,80 KÖPRÜ VE OTOBAN PARASI :clap:[/size]
seviyorum ya hondayı bu kadar :gut:
[move]honda almak satmaktan daha zor[/move]
Eray abi, hoşgeldin.
Yola çıkış saati çok mantıklı olmuş
Yakıt değerleri çok iyi, benzinle kullanan birisi olarak bu değerlere özenmiyor değilim ama az km yapıyorum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.