ocelot
0
Ynt: Jant ve Lastik Takımı
[quote author=berk tmzl link=topic=11.msg389#msg389 date=1390846188]
[quote author=NoFeaR link=topic=11.msg384#msg384 date=1390844812]
[quote author=berk tmzl link=topic=11.msg381#msg381 date=1390842630]
Şimdi yay üzerine araştırmalarım ve çalışmalarım başladı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
[/quote]
konu aslında basit presletme kesme biçme sakın sakın bulaşmayın . presletme yapan oluyor fakat işin ehli ustalara yaptırıyorlar kullanan var memnun kullanan var şikayetçi . ya 3.5 cm ya da 5 cm spor yay . 5 cm spor yay koyduğun zaman
görüntü süper ama bizim ülkemizdeki yollarda kesin ön tamponu yerde bırakırız .
ben derimki ya 3.5 cm spor yay koyun ya da önlere coilover arkalara spor yay ben istanbulda bunun için fiyat sordum
önler custom coilover yani sanayi coilover arkalar spor yay (1 yıl garantili )
namıştaynda 900 tl
murat amortisör 700 tl
birde reptile cars tanıdık vasıtasıyla 700 den 400 e indi .
anlıcağınız isim yapmışlar direk fiyatları katlıyor tüm malzemeler aynı değişen birşey yok sadece işçilikleri fazla alıyorlar
coilover elle ayarlanabilir istediğinizde şuanki seviyeye çıkarabiliyorsunuz istediğinizde asfaltla bir gidebilirsiniz
basma konusu düşünülmesi gereken bir konu heryerede yaptırılmaz
bu arada sorduğunuz için teşekkürler çok fiyat çekmişler cv4 jant takımı 1200 demiş istanbulda bile 1000 tl
[/quote]
Berk detaylarını araştırmış, bilgiler hazır
Çok anladığım konu değil ama, mevcut yaylarla oynamak çok mantıklı durmuyor.
[/quote]
Presleme, kesme gibi işlere girmem zaten. Sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda boş bir cumartesi günümde namiştain'e gidip detaylı bilgi alayım diye düşündüm. Ancak jantların taksiti 2 ay sonra bitiyor. Evin müdürü halı istiyor. Ne yapsam da kandırsam taktikleri üzerinde çalışıyorum.
[quote author=berk tmzl link=topic=11.msg389#msg389 date=1390846188]
[quote author=NoFeaR link=topic=11.msg384#msg384 date=1390844812]
[quote author=berk tmzl link=topic=11.msg381#msg381 date=1390842630]
Şimdi yay üzerine araştırmalarım ve çalışmalarım başladı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
[/quote]
konu aslında basit presletme kesme biçme sakın sakın bulaşmayın . presletme yapan oluyor fakat işin ehli ustalara yaptırıyorlar kullanan var memnun kullanan var şikayetçi . ya 3.5 cm ya da 5 cm spor yay . 5 cm spor yay koyduğun zaman
görüntü süper ama bizim ülkemizdeki yollarda kesin ön tamponu yerde bırakırız .
ben derimki ya 3.5 cm spor yay koyun ya da önlere coilover arkalara spor yay ben istanbulda bunun için fiyat sordum
önler custom coilover yani sanayi coilover arkalar spor yay (1 yıl garantili )
namıştaynda 900 tl
murat amortisör 700 tl
birde reptile cars tanıdık vasıtasıyla 700 den 400 e indi .
anlıcağınız isim yapmışlar direk fiyatları katlıyor tüm malzemeler aynı değişen birşey yok sadece işçilikleri fazla alıyorlar
coilover elle ayarlanabilir istediğinizde şuanki seviyeye çıkarabiliyorsunuz istediğinizde asfaltla bir gidebilirsiniz
basma konusu düşünülmesi gereken bir konu heryerede yaptırılmaz
bu arada sorduğunuz için teşekkürler çok fiyat çekmişler cv4 jant takımı 1200 demiş istanbulda bile 1000 tl
[/quote]
Berk detaylarını araştırmış, bilgiler hazır
Çok anladığım konu değil ama, mevcut yaylarla oynamak çok mantıklı durmuyor.
[/quote]
ben yazsam roman olur orjinal janta basıcaktım o zaman deli gibi araştırmıştım okumadığım forum sormadığım usta kalmamıştır
ama gerçekten presletme hocam bir gün anlamadan viraja sert girersin Allah korusun kötü sonuçlara yol açar hiç bulaşma 200 lira presletmeye vericeğine 400 tl spor yaya ver daha iyi en azından muayene zamanı geldiğinde orjinal yayları koyup rahat rahat geçersin kafanda soru işareti olmaz
ama bu basma konusunda en yakınına güvenmiyiceksin ben araştırmalarımda bunu anladım
Presleme, kesme gibi işlere girmem zaten. Sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda boş bir cumartesi günümde namiştain'e gidip detaylı bilgi alayım diye düşündüm. Ancak jantların taksiti 2 ay sonra bitiyor. Evin müdürü halı istiyor. Ne yapsam da kandırsam taktikleri üzerinde çalışıyorum.