Civic FE1 Kablosuz Telefon Şarjı Sorunu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
STEKİN
Aracınız
Civic FE1 2021
Selamün aleyküm arkadaşlar. Fe1 kasa executive + aracımı alalı 1 yıl oldu. Aldığımdan bu güne telefonumun kablosuz şarj olma özelliği olmadığından deneyememiştim. 2 gündür İphone 14 pro kullanıyorum ve telefonu aracımda şarj bölmesine koyduğumda bir türlü normal şarj olmuyor. Şöyle anlatayım; telefonu kayuyorum şarj başlıyor 2 saniye sonra kesiliyor telefonu biraz oynatıyorum tekrar başlıyor 2-3 saniye sonra yine gidiyor. Telefonun yönünü değiştiriyorum konumunu değiştiriyorum vs. bazende 10 dk. civarı kesilmiyor. arızamı var anlamadım. hani telefon şarj kısmına denk gelmiyor desen önce başlayıp sonra neden kesilir anlamadım.
Sizde durum nasıl merak ettim. Servise gitmelimiyim.

Çözüm
Merhaba aynı sorun bende de var. İPhone 15 plus şarja başlıyor 2 sn sonra şarjı bırakıyor, iPhone 14 pro max, iPhone 14 ve iPhone 16 plus da denedim onlarda sorunsuz şarj ediyor
15 pro max'ta aynı sorunu yaşayan biri olarak çözümü orijinal apple kılıf alınca çözmüş bulunuyorum. Telefonu kılıfsız veya farklı kılıflarla denedim şarj devam etmiyor 1-2dk geçmeden kesiyordu. Apple marka şeffaf orijinal kılıf aldım sorun çözüldü.
Ad Soyad
Merter Yalvaç
Aracınız
Civic FE1 2021
15 pro max'ta aynı sorunu yaşayan biri olarak çözümü orijinal apple kılıf alınca çözmüş bulunuyorum. Telefonu kılıfsız veya farklı kılıflarla denedim şarj devam etmiyor 1-2dk geçmeden kesiyordu. Apple marka şeffaf orijinal kılıf aldım sorun çözüldü.
Orijinal kılıf hangi marka oluyor, çok bilgim yok varsa ürünü paylaşabilir misiniz?

Ad Soyad
muhammet baydemir
Aracınız
Civic FE1 2021
Orijinal kılıf hangi marka oluyor, çok bilgim yok varsa ürünü paylaşabilir misiniz?
Orijinal apple marka işte. Apple sitesine bakabilirsiniz eğer telefon modelini eskiyse teknolojik marketlerden ve internetten alabilirsiniz. Apple markasının kendi ürünü olacak.

Geri