- Ad Soyad
- Ahmet Ayhan
- Aracınız
- Civic FB7 2012
Arka koltukta birsey unutulmaması için hatırlatma uyarısı sadece isterseniz arac ayarlarından kapatabiliyorsunuz.Değerli arkadaşlar araç stop edince bu uyarıyı alıyorum konudan bilgisi olan varmıdır
Cvbınız için tşk ederim bu uyarı daha önce hiç almıyordum bu gün bakım için servise gittim ve sistem güncellemesi yapıldı sonrasında bu uyarıyı almaya başladım muhtemel ayarlar sıfırlandığı için uyarıyı alıyorum acaba ayarlardan nasıl kapatılıyor tarif etme şansınız var mıArka koltukta birsey unutulmaması için hatırlatma uyarısı sadece isterseniz arac ayarlarından kapatabiliyorsunuz.
Suan net hatirlayamiyorum maalesef ancak ekrandan arac ayarlarinda diye hatırlıyorum. Eger bulamazsanız yarin sabah bakabilirim ancakCvbınız için tşk ederim bu uyarı daha önce hiç almıyordum bu gün bakım için servise gittim ve sistem güncellemesi yapıldı sonrasında bu uyarıyı almaya başladım muhtemel ayarlar sıfırlandığı için uyarıyı alıyorum acaba ayarlardan nasıl kapatılıyor tarif etme şansınız var mı
İnanın epey araştırdım ayarlar falan baktım fakat bulamadım eğer yarın sabah için zahmet olmazsa ve vaktiniz varsa bir görsel paylaşarak yardımcı olursanız çok memnun olurumSuan net hatirlayamiyorum maalesef ancak ekrandan arac ayarlarinda diye hatırlıyorum. Eger bulamazsanız yarin sabah bakabilirim ancak
Sabah bakacağım ama kitapçığın gösterge tipine göre 158 ve 402. sayfalarında bu ayardan bahsetmiş. Benim aracım benzinli olan model 402. sayfa değiştirilebilir ayar bölümünden kapatıp açılabilecegi yaziyor.İnanın epey araştırdım ayarlar falan baktım fakat bulamadım eğer yarın sabah için zahmet olmazsa ve vaktiniz varsa bir görsel paylaşarak yardımcı olursanız çok memnun olurum
Aynen hocam bende de 182 lik versiyon var sizin mesajdan sonra kitapçığa baktım dediğiniz gibi 402 de açılır kapanır şeklimde belirtilmiş fakat nasıl yapılacağı tarif edilmemiş malesef bu konuda yarın müsaitliğiniz olduğunda yardımcı olursanız memnun edersinizSabah bakacağım ama kitapçığın gösterge tipine göre 158 ve 402. sayfalarında bu ayardan bahsetmiş. Benim aracım benzinli olan model 402. sayfa değiştirilebilir ayar bölümünden kapatıp açılabilecegi yaziyor.