Cevap gelsin bakalim bizim aliexpress ler 30 tl ye geldi. Ayni urun ise tabi uygun olur.Evet bende az önce Mesaj gönderdim ürün hakkında tam bir bilgi almak için şimdi cevaplarını bekliyorum
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ürün elime ulasti. Ayni ürün. Ancak aldigim urun un soketi araba(fd6) daki giris birebir aynindegil. Biraz girisi esnettim hatta kirdim oyle soketler yerine oturdu. Sonuc guzel başarılı.Yurtdışından satın almış olduğum kapı altı lambası yaklaşık 20 günde elime ulaştı. Kargoyu yollayan takipli yollamış nerede olduğunu görebiliyorsunuz gayet başarılı buldum ben. Linki ; https://tr.aliexpress.com/item/car-...32678857986.html?spm=2114.13010608.0.0.kLKLOd
Resimleri şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 4409Ekli dosyayı görüntüle 4425Ekli dosyayı görüntüle 4411Ekli dosyayı görüntüle 4412
Montajı gayet basit. Kapı altındaki lambanın kenarından ince bir şeyle hafifçe itin çıkıyor yerinden. Bazılarında uç plastik kısmı büyük geliyor denmiş ben hafifçe zorlayarak oturttum sıkıntı olmadı kırmam gerekmedi. Gerekirse kırmızıyla işaretlediğim yeri kırın rahatça takılabiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 4413Ekli dosyayı görüntüle 4415Ekli dosyayı görüntüle 4416Ekli dosyayı görüntüle 4417Ekli dosyayı görüntüle 4418
Kapının altına tam oturuyor boşluk falan kalmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 4419Ekli dosyayı görüntüle 4420
Ve sonuç akşam çektim sokak lambası vardı ama gayet iyi aydınlatıyor logo da net ben beğendim
Ekli dosyayı görüntüle 4421Ekli dosyayı görüntüle 4422Ekli dosyayı görüntüle 4423Ekli dosyayı görüntüle 4424
Ürün elime ulasti. Ayni ürün. Ancak aldigim urun un soketi araba(fd6) daki giris birebir aynindegil. Biraz girisi esnettim hatta kirdim oyle soketler yerine oturdu. Sonuc guzel başarılı.
7Boyraz8
Hayırlı olsun güle güle kullanın acaba girişleri makyajlı-makyajsız olarak farkediyor mu? (fd6)
Civic fd6 2008 Elegance
[MENTION=3234]UK61[/MENTION] 2010 dream model e oluyor mu. Sitede 2011 model ve üzeri model yılları yazıyor.
SM-A510F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.