Kapı kolu değişimi fb7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dodi34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Bugün Honda Bora'dan aradılar. Garanti kapsamında olup olmadığına bakarız ona göre yardımcı olmaya çalışırız falan dediler. Parça elinizde var mı ben bakıma geldiğimde bu işi de halletmek istiyorum dedim, prosedürleri varmış da bilmem ne de biraz işi yokuşa sürecek gibiler. Bunun garantiyle ne alakası var başka servislerde garanti durumuna bakmadan değiştirmişler dedim biz de kafamıza göre iş yapamıyoruz bu işin prosedürleri falan var dediler. Başka bir servise gideceğim muhtemelen bu tavırları hoşuma gitmedi.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bugün de beni bununla ilgili olarak honda Türkiyeden aradılar. Değişim için aracın periyodik olarak servis bakımlı ve garanti kapsamında olması gerektiğini ifade ettiler. Bu sorunla ilgili olarak hondada topyekün geri çağırma gibi bir durum olmadığını ve yapılan değişimlerin de garanti kapsamına girmemesine rağmen iyi niyetten yapıldığını ifade ettiler. Ve netice olarak değişim yapamıyorlarmış.

Aracınız
Ben aracıma en son bakımdan sonra lpg taktırdım brc bayisinde. Tabi araç garantiden çıktı yalnız bunun garantiyle ne alakası var bu serideki parçalar sıkıntılı bünün soyulması kullanıcı hatası falan değilki durduğu yerde soyuluyor. Neyse bakalım bakıma gidince ne olacak? İyi niyet göstergesi olarak değiştirecekler mi yoksa 600-700 ₺ mi isteyecekler

Aracınız
Bana sadece şoför tarafına 350 ₺ demişlerdi o zaman arabam garanti kapsamındaydı garantiden yaparız falan da diyen olmadı. İyi niyet garantisi varsa bu da kötü niyet garantisi galiba.

dodi34

0
Aracınız
Ya ne garantisi arkadaşlar, benim arabam ağır hasar kayıtlı ve değişim yaptılar.

Fakat şöyle birşey var 100.000 km ye kadar servis bakımlıydı. Suan 122 binde 22 bindir dışarda yapılıyor

Aracınız
kayseri bayii ye selam vermeye gittim 1 sene önce ilk aldığım sıralar,garantisi devam ediyorr mu diye,garantisinin bittiğini söyledi sonra kolları gördü,bunların ücretsiz değişimi var dedi ve değiştirdi.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri