Ben kendi araçlarıma boya korumayı hep kendim yaptım. Opel astra, opel insignia (kardeşimin), fb7 civic boya koruma yaptığım araçlarım. Şimdi de Allah nasip etti fc5 aldım. Eve gelince boya korumasını yaptım. Yok öyle ince sac falan. Sadece ön kaput tasarımdan dolayı bir miktar esnek. Ama sac ince falan değil. Hatta bana kalsa arabanın dışını komple plastik yapsınlar. Çizilen parçayı sök değiştir mis gibi. Deli oluyordum araba içinde sert plastik var diyenlere, sanki orda oturuyorsun. Şimd de yok sac ince yok göçük var. 5,5 sene fb7 de en ufak gıcırtı yoktu. Arkadaşım a200amg aldı 1 ay sonra başladı gacırtılar. Göçük meselesine gelince amcamda da 2017 model var. Ben söyleyene kadar farketmemiş bile. Gösterince de ilk tepkisi yolda bırakmıyor salla gitsin oldu. Ona civici zorla aldırdım. Şimdi yeni kasa çıksa da alsam diyor. Göçerse sıkarlar köpüğü olur biter. Büyüttüğünüz şeye bak. Muadilinden 60bin tl ucuza alıyorsunuz sorun orda. Almayın civic mivik. Gidin başka bişiy alın rahat bırakın bizi. Seviyoz biz göçüğü, lastik sesini. Donanımları ucuza almayı da seviyoruz. Güvenlik dersen ispatlı. Daha ne bekliyorsunuz bir arabadan anlamadım. Almayın kardeşim alman alın. Ama önce bi km77 de moose testleri, iihs den de small overlap testlere de bir bakın.
Evet Honda yanlış yaptı, 2 dalgalanma görüpte dünyayı birbirine katanlarda yanlış yaptı. Ver arkadaşım mahkemeye, hatta topluca ver. Bu kadar ifşa ettinde ne oldu. Önüne her gelen arabamın c sütununa bakıyor. Geçen birine dedim bak bak iyi bak pert olmuştur belki. Pert muamelesi görüyoruz böyleleri yüzünden. Millet çatır çatır dsg patlatıyor forumlarda bile gıklarını çıkarmıyolar, sonra vw iyi araba. gel bana anlat sen onu Adam patlak dsgsine 2 yıl garanti veriyor. yapsa ya 6 yıl garanti sıkıyosa. Az vw sahipleri gibi olun yahu, arabanızı gömeceğinize övün birazda. Yok kaput horon tepiyo, yok arabam ecüş bücüş oldu. Hafif bir göçük oluştu diye arabanıza pert muamelesini reva görmeyin
Muadili den 60 bin ucuz mu âº
Akşam akşam iyi güldürdün be hocam